Tudnatok kicsit segiteni? Ti mit lattok?
Holnap kellene megjonnie. De menszi tunetem nincs abszolut.
Ma du. csinaltam a tesztet. De oszinte leszek leraktam hogy negvarjam az eredmenyt de ott hagytam mert a lanyommal kellett foglalkoznom. Elaltattam aztan en szepen bealudtam :( teljesen megfeledkeztem rola.
X epil teszttel csinaltam. Nem elem bele magam. Ezt a honapot ugy inditottam hogy hatterbe szoritom a babaprojektett. Csak 3x voltunk egyutt a parommal. Ovulacios tesztet sem hasznaltam pont amiatt. 27 napos a ciklusom.
Tul nagy csodat nem varok. 2 eve nm jon a baba. Ugy volt hogy megyek atjarhatosagira de el kellett halasztani.
Szia
Látom a 2.csikot.
Nekem is ilyen halvány volt és én is X epilt csináltam.(már a 38.hétnél járok)
Szerintem holnap csinálj egyet újra.
Remélem gratulálhatok.
Mindenképp irj :)
Várható mensi előtt egy nappal nekem is ilyen eldönthetetlen volt. Másnap csináltam egy másik márkájú tesztet, ott pedig már egyforma volt a két csík :)
31 hkm
En halvany pozitivnak latom, de ez nem relevans, mert idon tul is kijothetett az eredmeny. Elvileg akkor nem megbizhato, tehat ugyanott vagy, ahonnan indultal: vagy terhes vagy, vagy nem.
Csinalj egy uj tesztet reggeli elso vizeletbol es figyeld az eredmenyt udon belul, ha ez halvany pozitiv, akkor annak is pozitivnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!