Tudnatok kicsit segiteni? Ti mit lattok?
Figyelt kérdés
Holnap kellene megjonnie. De menszi tunetem nincs abszolut.
Ma du. csinaltam a tesztet. De oszinte leszek leraktam hogy negvarjam az eredmenyt de ott hagytam mert a lanyommal kellett foglalkoznom. Elaltattam aztan en szepen bealudtam :( teljesen megfeledkeztem rola.
X epil teszttel csinaltam. Nem elem bele magam. Ezt a honapot ugy inditottam hogy hatterbe szoritom a babaprojektett. Csak 3x voltunk egyutt a parommal. Ovulacios tesztet sem hasznaltam pont amiatt. 27 napos a ciklusom.
Tul nagy csodat nem varok. 2 eve nm jon a baba. Ugy volt hogy megyek atjarhatosagira de el kellett halasztani.
2018. jan. 25. 00:07
14/23 anonim válasza:
Gratulálok bizony rozsaszin a csikocska😃
15/23 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Szamomra meg hihetetlen. De remelem minden jo lesz es jo hireket kapok a dokitol :)
2018. jan. 25. 12:44
18/23 A kérdező kommentje:
16/17 honnan tudod h jon a kisteso? :D
2018. jan. 25. 18:53
19/23 anonim válasza:
Kerdezo! Valoszinuleg onnan, hogy irtad letetted a tesztet, mert a lànyoddal kellett foglalkoznod
20/23 A kérdező kommentje:
Wáá..... jol van .... nem vagyok kepbe 😂😂
2018. jan. 26. 05:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!