Szerintetek manapság megtörténhet, hogy elcserélik a babát a kórházban születésénél?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 17:03
2/18 anonim válasza:
Ahol én szültem (Szent István), ott szülés után közvetlenül az apuka jelenlétében viszik mérni meg fürdetni, ekkor kerül rá a karszalag, úgyhogy kizárt.
3/18 anonim válasza:
Szerintem igen...
Ezért fogom megkérni a páromat, hogy ha vége a szülésnek, valahogy kövesse nyomon a gyereket. Szóval ha arrébb viszik legyen vele, kiviszik és még nincs rajta semmi jelzés, szintén menjen ő is. Nem tudom amúgy mi zajlik egy szülés után, de míg valami karszalagot nem kap, hogy ő a mi gyerekünk, addig nem hagyhatja magára :) akármi is van velem. Ez egy közös megegyezés.
4/18 A kérdező kommentje:
Én 3x szültem és mi is úgy voltunk vele, mint Ti kedves utolsó. A párom ment a gyerekkel együtt :) Terhesség alatt nagyon sokszor eszembe jutott, hogy mi van akkor ha esetleg elcserélnék véletlenül. Hál isten mindhárom gyerek hasonlít vagy az apjára vagy rám :D
És ha észreveszik hogy elcserélődött a gyerek akkor mi van?
2014. febr. 2. 17:23
5/18 anonim válasza:
Ilyenröl hallottam.14 evvel kesöbb vettek eszre, hogy nem az ö gyerekük. A länynäl mütetre került sor, es valahogy igy jutott napvilägra a dolog. De amugy rendkivül rettegek az ilyesmitöl.Kb. 3 het mulva szülök :/
6/18 anonim válasza:
Hát, én nemtudom. Szülés után azonnal mellettem lemérték és lemosták (szülőszobán) . Otta karszalag is rákerült. Amúgy, 100 közül felismertem volna.
7/18 anonim válasza:
Szerintem ezt kórháza válogatja, hogy mit csinálnak közvetlen a szülés után (pl. lehet külön teremben van a fürdető helyiség, vagy bármi).
9/18 anonim válasza:
Szerintem simán,én is aggódtam,de aznap este csak én szültem és nagyon figyeltem,hogy a saját fiam hozzák-e vissza.Engem az érdekel ikreknél hogy jegyzik meg,melyik-melyik ha egyneműek??
10/18 anonim válasza:
Szent Imrében szültem, kizárt, hogy elcseréljenek babát, a szülőszobában fürdették, ott került rá a karszalag, és csak a kórházból való távozás után szabadott levenni róla. Én magam toltam át a kis kocsijában a gyerekágyas osztályra. De én is felismertem volna :). Gondolom akkor neccesebb, ha valami miatt el kell vinni a babát, esetleg vészhelyzet van. De sima szülésnél esélytelen, hogy elcseréljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!