Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek manapság megtörtén...

Szerintetek manapság megtörténhet, hogy elcserélik a babát a kórházban születésénél?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az en babamat el kellett vinni sajna tobbszor is leszivni, de miutan karacsony este csak en szultem tok ures volt az egesz szuleszet igy nem tudtak osszekeverni, es en is a paromat kuldtem, h kovesse mint az arnyek:-)
2014. febr. 2. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Uzsokiba szültem. Ott kizárt. Kb 1 méterre volt a fürdető és rögtön kapott karszalagot. Olyat amit csak levágni lehet szóval az sincs hogy leesik és esetleg nem jó helyre kerül vissza. De apa is ment vele vegig szóval semmiképp. Ettől függetlenül mi is féltünk elötte.
2014. febr. 2. 18:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is eszembe jutott, de én is az Uzsokiban szültem. Közel volt a fürdető, csak én szültem. Csak akkor vehettük le a szalagot, ha haza értünk, vagyis, ha kiléptünk a kórházból. Előtte nem is tudta volna levenni senki szándékosan, mert le kell vágni.
2014. febr. 2. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A Tömő u-ban is mindent a szülőszobán csináltak, szülés után 3 órával vitték ki először a gyereket, akkor már karszalag volt rajta. Úgyhogy, ha a csecsemősök nem játszanak itt a piros, hol a piros-t a karszalagokkal, képtelenség, hogy összekeverjék.
2014. febr. 2. 18:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is az Uzsokiban szültem, császárral. A műtőből rögtön a férjemnek vitték ki a babát, ő írta meg a karszalagját! Szóval kizárt a csere :)
2014. febr. 2. 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem, de a MÁV-ban. Szintén az apuka írta meg a karszalagját egyből, amit otthon vágtunk le róla. tehát a csere kizárva. Egyébként is ezer közül felismertem volna.
2014. febr. 3. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
miért is lettem lepontozva? sok agyalágyult rá van izgulva a piros kézre
2014. febr. 3. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is előfordulhat. Nekem is egyszer egy másik kisfiút toltak ki, nem a fiamat, csak hát szerencsére a vákuum miatt könnyen felismertem a tévedést :) Karszalag ide vagy oda, szerintem előfordulhat
2014. febr. 5. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!