Ez tényleg bűn?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most ment oviba a barátnőm kisfia, ami szép és jó de nem ment vissza dolgozni.

Megbeszelte a főnökevel hogy 2 hónapot had maradjon meg otthon több okból is.

1. A kicsi az elején biztos sokat lesz beteg.

2.hogy anyuka pihenni tudjon, alias kipihenni a 3 évet. Reggel apuka segít vinni oviba és hozza haza, szóval addig azt csinál amit akar.

Szerintetek is elitelendo hogyha anyuka pihenni akar egy keveset mielőtt újra visszakerul a mokuskerekbe?

Szerintem jól teszi, és megis érdemli, minden anyukának megadnam ezt a lehetőség szívesen szívem szerint.

De ti hogy látjatok? Tényleg elitelendo? Vagy jól teszi?

2023. szept. 7. 14:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%
De jó lenne ha így lenne amúgy is. :) . Nem, egyáltalán nem elítélendő...
2023. szept. 7. 15:25
 12/35 A kérdező kommentje:

9.miert egy hasfajos, állandóan rajtad csüngő gyerek az pihenés? Jó pofa vagy.

7. Nem, eskü nem én vagyok 🤣

Többiek : baráti társaság közös, néha eljon és kérdeztek hogy oda megy-e vissza ahonnan eljott? Mondta hogy igen igen de csak novemberberben kezd. Majd jöttek a huledezesek hogy eltartatja magát eddig az ideig, meg lusta csak a gyereknek kéne élnie, meg minek szült ha lepasszolja.

3 évig alig aludt, sokszor 8-10 ébredt éjszaka, meg most is legalább 3x, állandóan sirt, WC - re sem tudott menni. Sokszor én vigyáztam rá hogy aludjon 1-2 órát mert úgy nézett ki mint egy hulla szegény. Aludt egy nagyot és jobban lett. Azért kérdeztem hogy tényleg ekkora bűn hogy 2 hónapig valaki pihen és mondjuk rendesen kitakarit mindent, pihen, alszik, vagy csak nézi a plafont? A főnök és férj beleegyezett.

2023. szept. 7. 15:30
 13/35 anonim ***** válasza:
75%

Jah kapaszkodjatok meg.

Nem hogy pihenni fogok egy hónapot, hanem ráadásul bölcsibe adom a gyermeket, nem is csak óvodába.

Hívjátok a papot és a gyámügyet.

2023. szept. 7. 15:34
 14/35 anonim ***** válasza:
95%
És a baráti társaság a szemébe mondta, hogy eltartatja magát? Nehezen tudom elképzelni. Ha ezt is gondolják, akkor sem mondják.
2023. szept. 7. 16:08
 15/35 anonim ***** válasza:
77%

Én azt nem értem, hogy a hölgy párján, a főkökén meg a gyereken kívül kinek mi köze hozzá.

Nekem van egy ismerősöm, aki külföldön dolgozott két évet. Már két éve itthon van, nincs munkája, fizeti a tb-t a félretett pénzéből és a hobbijának él. Ha fogytán a pénz, majd keres munkát. Most akkor ez elítélendő? Nem, senkinek semmi köze hozzá. Amúgy egy nagyon tehetséges srác, bárka táborokban meg ilyen helyeken tanít informatikát a gyerekeknek. Szóval még társadalmilag hasznos is, amit csinál, csak pénzt nemigen kap érte.

2023. szept. 7. 16:24
 16/35 anonim ***** válasza:
4%

15, más ha a saját pénzét költi, és más, ha eltartatja magát.

De mindenkinek a saját dolga, ha a férjét nem zavarja hogy a semmiért tartja a nőt pár hónapig, az ő élete

2023. szept. 7. 16:42
 17/35 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is ő az amúgy, csak fél hogy szétszedik az ősanyák. 😅😁😁

2023. szept. 7. 16:48
 18/35 Derjaderja ***** válasza:
83%

Nagyon szerettem volna én is ilyet, de nekem csak a szabim volt, az meg elment a beszoktatásra, ami 1x félbeszakadt aztán becsúszott a téli szünet.

Egy napot nem voltam végül gyerek nélkül otthon.

A házat tettem volna rendbe, illetve az oktatási anyagaimat illetve átismeteltem volna a szakmámat, új dolognak utána néztem volna. Elmaradt fogorvosi és szűrő vizsgálatokat akartam pótolni stb

De a pihenés is király, ennyi év után simán megérdemli. A férje meg mert ne tartaná el 2 egész hónapot? Az én párom 10-15 évvel előttem megy majd nyugdíjba, arra nem mondja a közvélemény, hogy az asszony eltartja (én sem).

Egy család egy csapat, minden szempontot figyelembe véve döntenek a pénzről, az is szempont, ha anyukát rongyra használta a pár év "pihenés".

2023. szept. 7. 17:11
 19/35 anonim ***** válasza:
87%

Én a második gyerek után vissza se mentem a munkahelyemre.

Alakítottunk egy céget a férjemmel, én csak napi 2-3 órát dolgozom benne de ezzel is többet keresek mint a régi helyen.

A többi időben pedig kényelmesen megcsinálom az itthoni dolgokat és a gyerekekkel vagyok

2023. szept. 7. 17:21
 20/35 anonim ***** válasza:
30%

Na indíts dolgozni kérdező! 3 éve hesszelsz, ideje pénzt keresni a házba.

Még ilyet, hogy hónapokat pihenni. Az anyós jól mondta, bűn ebbe az állapotba tartani a családot. Szegény fia megszakad.

2023. szept. 7. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!