Mielőtt belevágtál volna a gyerekvállalásba, nem féltél, vagy tartottál attól, hogy esetleg a baba születése után kiderül hogy neked ez mégsem való?
Felmerült bennem ez a kérdés, mert sokan sajnos csak akkor jönnek rá, hogy nekik mégsem való az anyaság, mikor már megszületett a baba, és esetleg nem tudja élvezni az egészet.
Ti gondolkodtatok ezen?
Én full magabiztos voltam.
Amikor sírtam a barátnőimnek, (külön-külön), mind mondták, hogy nem akartak ijesztegetni előre , de ők biztosak voltak benne, hogy nekem ez nagyon nehéz lesz 😳
Másfél éves a kislányom és még mindig azt mondom, hogy az anyaság nem nekem való.
#10 figyelj úgy emlékszem azt egy gyerektelen írta.
Nekem tényleg 99% szívás és 1% öröm egyenlőre, de azért olyat nem mondanék, hogy mindenki hazudik, aki máshogy éli meg. Max azt, hogy azok mazochista 😆
De nekem k.rva nehéz gyereket dobott az élet, teljesen ki vagyok purcanva. Az se lenne meglepő, ha kiderülne h hiperaktív.
Ha olyan lenne, aki alig sír, vihetem akárhová, mert elvan, elnézelődik, elüldögél az ölemben és átaludná az éjszakát, akkor teljesen más lenne.
Tegnap rokonokkal kiültünk egy kávézóba, abból az volt h én rohantam a gyerek után néha leültem vele h pár percet beszélgessünk, addig persze sikítozott és rúgkapált végig. Utálom az egészet, nagyon kevés része van, ami örömteli, de azt is sokszor beárnyékolják a rossz dolgok 😥
Igen, valószínűleg gyerektelen volt, de különösebben nem érdekel.
Viszont csak azt nem értem, hogy manapság miért lehet már csak a rossz és negatív dolgokat olvasni az anyaságról meg a gyereknevelésről, közben meg egy csomóan élvezik, szeretik, de ha valaki esetleg azt mondja, hogy tényleg imád anya lenni azt rögtön letámadják hogy húha, biztos hazudik..
Aranyos vagy ❤
Nyugi ez csak itt ezen az oldalon van.
Itt azt se lehet tudni, hogy hányan válaszolnak valójában.
Lehet h 15 válaszból 10 ugyanaz az ember.
A valóságban nem ennyire drasztikus a helyzet.
Facebook segítő csoportokban se láttam soha még h valaki leírta volna, hogy utálja az egészet, mert meglincselik.
Ott mindenki ha le is írja h nehez, mindig odarakja, hogy 100%-osan megéri.
Amiket itt írnak nem szabad annyira komolyan venni
Hát valójában nem szoktam igazán komolyan venni, mert mindig eszembe jut, hogy ezeket a gyerekgyűlölő, gyerekellenes megjegyzéseket nyilván a gyerektelenek szokták írni mindenhova, gyűjtögetik az önigazolást, hogy miért szar akinek gyereke van, és ez már rohadtul unalmas számomra.
Vannak nagyon szar részek az anyaságban, gyereknevelésben, ez tény.
De azt csak úgy nem lehet kijelenteni valakinek, ráadásul akinek gyereke sincs, hogy az egész egy nagy szar, mert ez kva nagy általánosítás, és én ezt utálom.
Nekem eszembe jutott, általában minden új dolog előtt van bennem félelem. És ma mikor épp fogzik is a baba pluszba még beteg is azt mondom ez tényleg nem nekem való..
Amire nem gondoltam előtte (mert szerettem itthon lenni korábban), hogy most mondhatni utálok itthon lenni. Kimozdulunk persze de akkor is túl sokat vagyok itthon.
De akkor most mindenki azt mondja, hogy nem való neki az anyaság, vagy most mi van? 🤷
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!