Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mielőtt belevágtál volna a...

Mielőtt belevágtál volna a gyerekvállalásba, nem féltél, vagy tartottál attól, hogy esetleg a baba születése után kiderül hogy neked ez mégsem való?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem ez a kérdés, mert sokan sajnos csak akkor jönnek rá, hogy nekik mégsem való az anyaság, mikor már megszületett a baba, és esetleg nem tudja élvezni az egészet.

Ti gondolkodtatok ezen?

2023. szept. 2. 20:54
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Tudják*

Bocsánat

2023. szept. 2. 20:57
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Utána felmerült, előtte sosem. De szerintem a legtöbb szülőnek eljön az a pillanat amikor azt érzi, ez nem neki való.
2023. szept. 2. 20:59
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Ha felmerüt volna bármelyikünknél, nem vágunk bele.
2023. szept. 2. 21:03
 4/24 A kérdező kommentje:

De azért nincs annyi rengeteg alkalmatlan szülő.

2023. szept. 2. 21:11
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt előre senki nem tudja...

Ha fel is merül valakinél, azzal mivel van beljebb? Semmivel, mert akkor fog kiderülni, ha már ott lesz.

2023. szept. 2. 21:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Már évek óta tervezzük, vágytunk rá és most várandós is vagyok, de néha felmerül bennem, hogy talán nem leszek jó anya. A férjemben nem kételkedem, nagyon türelmes, aranyszívű, csendes ember. Én viszont egy maximalista vagyok, nagyon magas elvárásokkal magam felé. Egyébként tanító vagyok, tehát a türelem bennem is megvan, de az sokszor eszembe jut, hogy lesz-e türelmem 8 óra alsós gyerkőc után a saját gyerekemre is a jövőben. De más dolgok is, hogy például fogok-e tudni gondozni egy újszülöttet? Sosem volt úgy a közvetlen családomban ennyire pici baba. Hogy élvezni fogok-e? Azt szerintem nagyban befolyásolja az, hogy hogyan sikerül a fentieket megoldanom. Tudom, nem csak ezen múlik...de valahogy ezek aggasztanak leginkább.
2023. szept. 2. 22:31
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Fel. Amennyire tudtam, tájékozódtam. Van kisebb tesóm, 10+ évvel fiatalabb, szóval azért volt mire alapozni. Biztos módszer nincs.
2023. szept. 2. 22:42
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Előtte meg se fordult a fejemben. Aztán mikor jött a foga és folyton sírt egyedül voltam rá mert a férjem atpasszolta hogy o faradt vagy o nem tudja megnyugtatni akkor megfordult a fejemben. Meg kellett gyaszolnom a regi eletem. Tudom hulyen hangzik de igy volt. Amikor rajottem mi van es sikerult elengednem a multat jobban lettem es ugy ereztem megtudom csinalni mindennel jobban szeretem ezt es nem adnam semmiert.
2023. szept. 2. 22:52
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

Meg sem fordult a fejemben.

Viszont most egyre többször 2 kicsi mellett 🤣

2023. szept. 3. 08:33
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

Amúgy az igaz, hogy az anyaság 99% szívás és 1% öröm?

Csak mert valaki írta a múltkor, hogy amúgy minden anyuka tudja belül, hogy szar az egész, de még saját maguknak is hazudnak, és azt mondják hogy milyen csodálatos, stb.

2023. szept. 3. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!