Anyukák, ki mennyire tudja tartani a kapcsolatot a barátaival?
#8 vagyok. Igen, nekem is fura, amikor azt írjátok, nincs meg a közös érdeklődés. Gyerek előtt megvolt? Akkor megvan utána is.
Attól, hogy nekem lett gyerekem, nem csak róla tudok beszélni, és nagyon is érdekel minden, ami nem gyerekkel kapcsolatos.
A legközelebbi barátnőm gyermektelen. Vele napi szinten írunk egymásnak. És nem csak a gyerekről. Igen, küldök képet, ha valami olyan történik. De nem minden nap tízet. Sokszor ő ír rám, hogy "Na, babahíradó?" Mert várja. De ezen kívül mindenről beszélünk. A párkapcsolati problémáit mindig velem osztja meg. Mellette voltam, amikor nem sikerült a baba, nekem mondta el, hogy szakított a párjával. De ugyanúgy elmeséli, ha valami történik a munkahelyén. Én elmesélhetem neki, hogy nem alszunk 2 hete, vagy hogy éppen matrica korszak van, és nem tartja ezt unalmasnak. Elmesélem neki, hogy voltam állásinterjún, mert a régi helyemre nem tudok majd visszamenni, és kell egy B terv. És ezek csak a hétköznapi apró-cseprő dolgaim nekem is. Nincs olyan, hogy nincs közös témánk. És mielőtt valaki belémállna, hogy majd megunja a gyerek témát, nem valószínű. A nagyobbik gyereknél se szívódott fel. Egyszerűen nem is értem, hogy ha egy barátság évek óta tart, ott egy gyerek után miért nincs már közös téma? Ilyen nincs. Akkor az a barátság előtte se volt igazi.
Nyilván nehezebb megoldani, hogy találkozzon az ember, de a mai világban ezer féle üzenetküldő applikáció van. És nem csak írni lehet, hanem akár hangüzenetet vagy videót is lehet küldeni egymásnak.
Miért ennyire evidens, hogy akinek nincs gyereke az egy 30-as szingli? :D rengeteg 30-as (de 20-as és 40-es is akad bőven) pár van, aki baromi jól elvan gyerek nélkül és soha nem is terveznek.
Azért, mert valakinek van élete gyerek nélkül is nem egyenlő azzal, hogy egy kanapén tespedő, sorozatnéző, fagyizabáló szingli. 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!