A gyerekes elet valoban szenvedes?
Ma talalkoztam egy nagyon jo baratnommel es tobb orat egyuttvoltunk.
Eppen egy bolcsode mellett haladtunk el, ahol kint voltak a kicsik az udvaron.
Kerdezte a gyerekek lattan, hogy szeretem e a gyerekeket es mondtam, hogy igen nagyon, mindig is szerettem oket (de komolyan, rajongok ertuk 😊) es elkezdte mondani hogy jajj ez az egesz gyerekvallalas, eloszor 9 honapig cipeled, aztan megszulod es konkretan szetrombolod az egesz tested, szervezeted, aztan megszuletik es egesz eleteben "szenvedsz" vele, es hogy o nem is biztos hogy fog szulni meg ilyenek.
- amugy leszogezem, neki van 2 kisebb testvere, es kb. szuletesuktol fogva neki kellett veluk foglalkozni, szoval egyreszt megertem az allaspontjat - de ez kicsit eros kijelentes, hogy szenvedes az egesz.
#29. Szabadidődben nem politikus vagy? Mert føsod itt a szót, de értelme az nincs, lásd: ,,Mi az, hogy nem tudom mi a jo a szulosegben? Mar hogyne tudnam? Ha kerdezik, nekem rogton a legjobb dolgok, pillanatok jutnak rola eszembe (ezeket nem tudom leirni, es nem reszletezem mert az anyukak nyilvan tudjak)."🤣🤣🤣
Gyenge trollkodás ez még mindig.
Azért mondja azt a 11-es, mert neki szar, és az tartja benne a lelket, hogy azzal áltatja magát, hogy a többségnek is szenvedés, csak nem vallják be.
Én azért a többség nevében nem nyilatkoznék, akármilyen jó vagy rossz is nekem. De vannak olyan emberek, lásd pl 11-es, akik mindenkiről (beleértve azokat is, akiket sosem látott) mindent jobban tudnak.
Most amúgy direkt ékezet nélkül írt, hogy azt higgyük, másik személy tette fel a kérdést? :D
A séma ettől függetlenül ugyanaz, vagy "hallotta egy anyukától" vagy pedig "itt olvasta egy régi kérdésben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!