A gyerekes elet valoban szenvedes?
Ma talalkoztam egy nagyon jo baratnommel es tobb orat egyuttvoltunk.
Eppen egy bolcsode mellett haladtunk el, ahol kint voltak a kicsik az udvaron.
Kerdezte a gyerekek lattan, hogy szeretem e a gyerekeket es mondtam, hogy igen nagyon, mindig is szerettem oket (de komolyan, rajongok ertuk 😊) es elkezdte mondani hogy jajj ez az egesz gyerekvallalas, eloszor 9 honapig cipeled, aztan megszulod es konkretan szetrombolod az egesz tested, szervezeted, aztan megszuletik es egesz eleteben "szenvedsz" vele, es hogy o nem is biztos hogy fog szulni meg ilyenek.
- amugy leszogezem, neki van 2 kisebb testvere, es kb. szuletesuktol fogva neki kellett veluk foglalkozni, szoval egyreszt megertem az allaspontjat - de ez kicsit eros kijelentes, hogy szenvedes az egesz.
Igen ez valoban igy van, hiszen minden ember szereti, imadja a gyereket. (jo esetben)
En csak azon a valaszon gondolkodtam el, amit a #11-es irt, hogy "a fele sem igaz hogy milyen csodalatos".
Hogy ertve ujra es ujra?
Csak nem ertettem miert vagy mo benne a szenvedes ha tobb millio ember vallal gyereket.
Nem.
Te (az itteni par valaszoloval egyutt) ertelmezted felre a kerdesemet.
En pontosan olyan valaszokra szamitottam, hogy valaki megerositsen, a gyerekneveles nem (mindenkinek) szenvedes, mert en igy gondolom, hogy egyaltalan nem az, es kivancsi voltam, hogy masoknak mi a velemenyuk errol.
Mi az, hogy nem tudom mi a jo a szulosegben? Mar hogyne tudnam? Ha kerdezik, nekem rogton a legjobb dolgok, pillanatok jutnak rola eszembe (ezeket nem tudom leirni, es nem reszletezem mert az anyukak nyilvan tudjak).
Akkor miert irta az egyik illeto, hogy a legtobb embernek szenvedes? (11-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!