Hogy tudnám támogatni a gyerekem előadó szenvedélyét?
Már többen mondták, hogy ez a gyerek színész lesz, és mi magunk is viccesen megállapítottuk már.
Ő az a gyerek, akit nem kell megkérni, hogy mondjon el egy verset, magától is kijelenti, hogy most szavalni aztán énekelni fog. Öt éves, és minden alkalmat megragad a szereplésre. Ha előadásra megyünk, az első kérdése, hogy felmehet-e a színpadra, ha nem, kissé csalódott. Egyébként ügyes is, óvónők dicsérik, mert jó a memóriája, beszédkészsége, meséket játszik el gyakran, amiket egyszer-kétszer látott.
Hogy tudnám ebben támogatni őt? Az tervben van, hogy ősztől elkezd egy hangszeren tanulni, lelkesen várja.
színjátszó szakkör majd később?
Járjon színjátszó csoportba. Meg figyeljetek rá.
Egyébként ez idővel változhat. Nem biztos, hogy 15 évesen is akar majd szerepelni.
Írod hogy óvodás. Imádtam szerepelni, mindig ha előadás volt én kértem és kaptam a főszerepet.
Ehhez képest általános iskolában már ha korbáccsal hajtottak volna se mentem volna fel az iskolai műsorokba sem szerepelni.
4
Dettó. Én is imadtam szerepelni kicsikénz aztán meg olyan lámpalázas voltam később hogy attól rosszul voltam ha hangosan kellett olvasni órán
Oszig miert varsz a hangszerrel ? Januar van. Addig lehet mast talal ki.
Nezz valami szinjatszo szakkort , hatha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!