A gyerekes elet valoban szenvedes?
Ma talalkoztam egy nagyon jo baratnommel es tobb orat egyuttvoltunk.
Eppen egy bolcsode mellett haladtunk el, ahol kint voltak a kicsik az udvaron.
Kerdezte a gyerekek lattan, hogy szeretem e a gyerekeket es mondtam, hogy igen nagyon, mindig is szerettem oket (de komolyan, rajongok ertuk 😊) es elkezdte mondani hogy jajj ez az egesz gyerekvallalas, eloszor 9 honapig cipeled, aztan megszulod es konkretan szetrombolod az egesz tested, szervezeted, aztan megszuletik es egesz eleteben "szenvedsz" vele, es hogy o nem is biztos hogy fog szulni meg ilyenek.
- amugy leszogezem, neki van 2 kisebb testvere, es kb. szuletesuktol fogva neki kellett veluk foglalkozni, szoval egyreszt megertem az allaspontjat - de ez kicsit eros kijelentes, hogy szenvedes az egesz.
Nagyrészt azon múlik az egész, hogy milyen gyereket dob a gép.
Nekem van mind a 2 véglet, így mindkét felet megértem
Koszonom a valaszokat.
Viszont nem ertem, hogy aki szerint sok jo es potolhatatlan dolog van benne, es nem csinalna vissza hanem ugyanigy dontene, az miert van lepontozva, aki meg azt irja hogy tenyleg szenvedes es meg maguknak sem merik bevallani...
Akkor most tenyleg nem eri meg az egesz? Elbizonytalanodtam, hogy igy vallaljak e vagy inkabb ne..
Jo, persze, van akinek kinlodas..de en esetleg azt tudom elkepzelni, ha mondjuk sulyos betegseggel szuletett a gyerek, es tobb milliot kell a szuloknek gyujteni a gyogyszerekre, de lehet hogy a gyerek meg sem eli mikorra az a rengeteg penz osszegyulik..
Vagy ha extrem nehez eset a gyerek (csapkod, uvolt, hisztis bar ez inkabb a dackorszakra jellemzo az pedig csak egy atmeneti idoszak) es nem birnak vele a szulok.
De ha makk egeszseges a gyerek, konnyu eset, nincs vele semmi gond, kis buddha, akkor nem tudom elkepzelni, hogy ilyen esetben kinek szenvedes.
Ez csak az en nezopontom:)
“ De akkor hogyan tudja ezt valaki elvezni?”
Az a szó mond valamit kérdező, hogy szeretet?
En azt mondom, hogy olykor bitang fárasztó és nehéz igen de a világon őt szeretem a legjobban és nem a karomat hanem az életemet adnám érte. Ez ilyen egyszerű.
Gondolod alapból olyan mazoisták az emberek, hogy valami csak nehézséggel fáradsággal áldozattal jár de ujra és ujra bele vágnak csak mert? Nyilván van egy erős másik oldal is ami miatt mégis megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!