Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves koráig...

Szerintetek hány éves koráig fürdik egy kisgyerek kádban? Mikor jobb már zuhanyoztatni?

Figyelt kérdés
Néhány éve vásároltunk felújított családi házat, zuhanyzós fürdőszobával. Jelenleg van egy két éves gyermekünk, ő még babakádban fürdik. Tervezünk még egy gyermeket vállalni. Nem tudjuk eldönteni, hogy van-e értelme szétverni egy jó fürdőszobát azért, hogy legyen egy kádunk vagy sem. A dilemma okát az adja, hogy mindketten már kb. 10 éves korunktól zuhanyoztunk inkább, emiatt a szüleim otthon kiszedték a kádat és zuhanyzó lett helyette. Van értelme erre a pár évre beruházni egy kádra?

2023. aug. 8. 21:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ideköltöztünk (vagyis férjemmel megvettük a házunkat) csak zuhanyzónk volt. Nekem minden bajom volt. Én az akkor 23évem alatt csak kádban fürödtem.

Az első gyerekünk 1 évig kiskádban fürdött. Utána jutottunk el oda, hogy szétvertük a fürdőt.

Lett egy akkora épített zuhanyzónk, ami pont 1emberes és egy majdnem legkisebb kádunk (én el tudok feküdni benne).

Mini a fürdőnk, de így mindenki jól járt. Férjem zuhanyzik, mi a gyerekekkel kádazunk. Ha napközben hamar felfrissülnék akkor használom én is a zuhanyzót. Gyerekek csak a kádat.

2023. aug. 9. 07:42
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi az igénye. Nekünk kád van. Én jobban szeretem a zuhanyzót, de azért nem fogjuk szétverni a fürdőszobát, a kádban is lehet zuhanyozni. A gyerekek meg imádnak pancsolni. A lányom 4 éves, vmikor nincs kedve sokat fürdeni, akkor inkább csak letusolom. Barátnőméknek zuhanykabin van, ők azt szeretik. A kisfiuk kis kádban fürdött, akkor nagyobb lett, zuhanyozott. Meg lehet oldani. Ha nektek nem fontos a kád, tudtok nélküle élni, teljesen jó ez így.
2023. aug. 9. 07:51
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Másfél éves kislányom már 2 hónapja zuhanyzik.
2023. aug. 9. 08:03
 24/26 anonim ***** válasza:
65%
Én amióta az eszem tudom fürdöm, kín szenvedés az a pár nap amíg meg van
2023. aug. 9. 08:49
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
Melytalcas zuhanykabinunk van, nagyon szuper, minden igényt kielégít.
2023. aug. 9. 09:10
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak kád van, többségében zuhanyzunk, de mindegyikünk szeret időnként egy jót fürdeni a kádban
2023. aug. 9. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!