Szerintetek hány éves koráig fürdik egy kisgyerek kádban? Mikor jobb már zuhanyoztatni?
Figyelt kérdés
Néhány éve vásároltunk felújított családi házat, zuhanyzós fürdőszobával. Jelenleg van egy két éves gyermekünk, ő még babakádban fürdik. Tervezünk még egy gyermeket vállalni. Nem tudjuk eldönteni, hogy van-e értelme szétverni egy jó fürdőszobát azért, hogy legyen egy kádunk vagy sem. A dilemma okát az adja, hogy mindketten már kb. 10 éves korunktól zuhanyoztunk inkább, emiatt a szüleim otthon kiszedték a kádat és zuhanyzó lett helyette. Van értelme erre a pár évre beruházni egy kádra?2023. aug. 8. 21:39
21/26 anonim válasza:
Mikor ideköltöztünk (vagyis férjemmel megvettük a házunkat) csak zuhanyzónk volt. Nekem minden bajom volt. Én az akkor 23évem alatt csak kádban fürödtem.
Az első gyerekünk 1 évig kiskádban fürdött. Utána jutottunk el oda, hogy szétvertük a fürdőt.
Lett egy akkora épített zuhanyzónk, ami pont 1emberes és egy majdnem legkisebb kádunk (én el tudok feküdni benne).
Mini a fürdőnk, de így mindenki jól járt. Férjem zuhanyzik, mi a gyerekekkel kádazunk. Ha napközben hamar felfrissülnék akkor használom én is a zuhanyzót. Gyerekek csak a kádat.
22/26 anonim válasza:
Kinek mi az igénye. Nekünk kád van. Én jobban szeretem a zuhanyzót, de azért nem fogjuk szétverni a fürdőszobát, a kádban is lehet zuhanyozni. A gyerekek meg imádnak pancsolni. A lányom 4 éves, vmikor nincs kedve sokat fürdeni, akkor inkább csak letusolom. Barátnőméknek zuhanykabin van, ők azt szeretik. A kisfiuk kis kádban fürdött, akkor nagyobb lett, zuhanyozott. Meg lehet oldani. Ha nektek nem fontos a kád, tudtok nélküle élni, teljesen jó ez így.
23/26 anonim válasza:
Másfél éves kislányom már 2 hónapja zuhanyzik.
24/26 anonim válasza:
Én amióta az eszem tudom fürdöm, kín szenvedés az a pár nap amíg meg van
25/26 anonim válasza:
Melytalcas zuhanykabinunk van, nagyon szuper, minden igényt kielégít.
26/26 anonim válasza:
Nálunk csak kád van, többségében zuhanyzunk, de mindegyikünk szeret időnként egy jót fürdeni a kádban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!