Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves koráig...

Szerintetek hány éves koráig fürdik egy kisgyerek kádban? Mikor jobb már zuhanyoztatni?

Figyelt kérdés
Néhány éve vásároltunk felújított családi házat, zuhanyzós fürdőszobával. Jelenleg van egy két éves gyermekünk, ő még babakádban fürdik. Tervezünk még egy gyermeket vállalni. Nem tudjuk eldönteni, hogy van-e értelme szétverni egy jó fürdőszobát azért, hogy legyen egy kádunk vagy sem. A dilemma okát az adja, hogy mindketten már kb. 10 éves korunktól zuhanyoztunk inkább, emiatt a szüleim otthon kiszedték a kádat és zuhanyzó lett helyette. Van értelme erre a pár évre beruházni egy kádra?

2023. aug. 8. 21:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
67%

Én nem csináltatnék ezért kádat. Terhességem alatt verettük szét a fürdőt, vele a kádat, és lett helyette zuhany.

Úgy tervezem, amíg belefér, kiskádban fürdik, utána zuhanyzik.

2023. aug. 8. 21:42
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
Én felnőttként is szeretek fürdeni. Mi mikor újítottuk felfele a fürdőszobánkat, azt mondtam a férjemnek (ő nagyon zuhanykabint szeretett volna), hogy zuhanyozni kádban is lehet (jó, nem állva, de lehet) fürdeni viszont nem lehet zuhanyzóban. A gyerekek sokáig élvezik a pancsolást, viszont ha ti arra szoktatjátok, hogy zuhanyzás van, akkor az lesz neki a normális. Abszolút a ti döntésetek, hogy van-e keret, kedv, igény a változtatásra. Ha nem, akkor szuper a zuhanyzó is, ahhoz szoknak hozzá.
2023. aug. 8. 21:43
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem nemsoká 50 lesz, és kádban szeret fürdeni minden áldott nap.
2023. aug. 8. 21:44
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

Van olyan zuhanyzó ami kádas..egy kisgyereknek az pont elég

Egyébként 2 éves a fiam lassan 1 éve zuhanyzik,szoktatás kerdése

2023. aug. 8. 22:14
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem veretném szét a fürdőszobát csak emiatt akármelyiket gondolnám jobbnak.

Mindkettővel meg lehet oldani bármennyi idős gyereknél.

Én kádfürdős voltam felnőtt koromig, a férjem kádban zuhanyzó, közös lakásba ő ragaszkodott a kádhoz a gyerek miatt. Mi zuhanyzunk már évek óta gyerek nélkül a sima kádban állva. A babánk most pár hónapja kinőtte a babakádat, azóta a nagy kádban fürdetjük. Ha zuhanyzónk lenne úgy oldanánk meg.

Mindkettőt meg tudják szokni a gyerekek.

2023. aug. 8. 22:23
 6/26 anonim ***** válasza:
99%
Szokás kérdése abszolút. Nekünk van kád és zuhanyzó is, de az egész család a kádban való fürdésre van beallva. Gyerek 15 éves.
2023. aug. 8. 22:26
 7/26 anonim ***** válasza:
79%

Mi eleve kád nélkül csináltuk át a fürdőszobát csak zuhanyzoval.

16 hónapos a fiam és mar zuhanyoztatom.

Férjem beáll vele,fogja én pedig zuhanyoztatom őt.

Van babakad is,de ritkán használjuk mar.

2023. aug. 8. 22:27
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
A lányom 2 éves és zuhanyzik, mert erre van idő hétköznap. Vasárnaponként van nagy fürdés hajmosással.
2023. aug. 8. 22:45
 9/26 anonim ***** válasza:
62%

40 éves vagyok. Egyszerűen utálok zuhanyozni. Kádban fürdök minden este. Nem adnám semmiért.

A gyereket sem fosztanám meg a habban való játszástól, attól, ha a lányom delfin módjára pancsol. Imádja ő is.

A zuhany olyan zord dolog. Semmi élvezet nincs benne. Főleg egy gyereknek.

Nem tud egy jót fürdeni egész életében, jó 20 cm magas habban. Pedig az az igazi.

2023. aug. 8. 22:45
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanebben vagyunk.Van két gyerek,ők műanyag kádban fürdenek,de a nagyobb lassan kinövi.Mi kádat rakunk be,mert nekünk is hiányzik.De mi nem fogjuk vissza csinálni.A kádba is lehet zuhizni.Nem értem miért előírás ,hogy 10 évesen zuhanyozni kell?Miért nem maradhat kád?
2023. aug. 8. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!