Szerintetek hány éves koráig fürdik egy kisgyerek kádban? Mikor jobb már zuhanyoztatni?
Én nem csináltatnék ezért kádat. Terhességem alatt verettük szét a fürdőt, vele a kádat, és lett helyette zuhany.
Úgy tervezem, amíg belefér, kiskádban fürdik, utána zuhanyzik.
Van olyan zuhanyzó ami kádas..egy kisgyereknek az pont elég
Egyébként 2 éves a fiam lassan 1 éve zuhanyzik,szoktatás kerdése
Nem veretném szét a fürdőszobát csak emiatt akármelyiket gondolnám jobbnak.
Mindkettővel meg lehet oldani bármennyi idős gyereknél.
Én kádfürdős voltam felnőtt koromig, a férjem kádban zuhanyzó, közös lakásba ő ragaszkodott a kádhoz a gyerek miatt. Mi zuhanyzunk már évek óta gyerek nélkül a sima kádban állva. A babánk most pár hónapja kinőtte a babakádat, azóta a nagy kádban fürdetjük. Ha zuhanyzónk lenne úgy oldanánk meg.
Mindkettőt meg tudják szokni a gyerekek.
Mi eleve kád nélkül csináltuk át a fürdőszobát csak zuhanyzoval.
16 hónapos a fiam és mar zuhanyoztatom.
Férjem beáll vele,fogja én pedig zuhanyoztatom őt.
Van babakad is,de ritkán használjuk mar.
40 éves vagyok. Egyszerűen utálok zuhanyozni. Kádban fürdök minden este. Nem adnám semmiért.
A gyereket sem fosztanám meg a habban való játszástól, attól, ha a lányom delfin módjára pancsol. Imádja ő is.
A zuhany olyan zord dolog. Semmi élvezet nincs benne. Főleg egy gyereknek.
Nem tud egy jót fürdeni egész életében, jó 20 cm magas habban. Pedig az az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!