Szerintetek hány éves koráig fürdik egy kisgyerek kádban? Mikor jobb már zuhanyoztatni?
9-es, ne magadbol indulj ki, ugy irod, mintha mindenki szeretne kadban furdeni.
42 eves vagyok, kiskorom ota, azaz kb. 35 eve NEM furodtem kadban, annyira ruhellem ! 4 helyen laktam azota, epp a napokban mondtam valakinek, hogy egyetlen egy hazunkban sem furodtem meg kadban, pedig volt kozte ami vadi uj volt.
Az alapfeltevés rossz: hogy bármikor is át KELLENE állni a zuhanyzásra, mert az jobb.
Nem jobb. Ti azt preferáljátok, de ennyi.
Ettől függetlenül arra szokatjátok, amire akarjátok.
Én "zuhanyzós" vagyok, férjem "kádas". A gyerekek meg imádnak pancsolni 9 és 5 évesen és ez vagy változik, vagy sem, rajtuk áll. De van választásuk. Zuhanyzóban nem lehet fürdeni, kádban viszont lehet zuhanyozni.
Én is kádas vagyok lányom is szeret kádban lubickolni habbokban .
Én lehet hogy kádat is csináltatnék a fürdőszobában.
3.5 éves a lányom, még mindig a zuhanyzóba beállított babakádban fürdik, jó nagy kád. Szeret játszani benne, vagy fél óráig. Ha kinövi, akkor vagy szerzünk egy még nagyobbat, vagy jön a zuhanyzás (szoktunk azt is, ha már nem fér bele az időbe a kádazás).
Mi utáljuk a kádat, sőt én fürödni is, fél percig vizezem magam, aztán megmosom, majd egy percig öblítem... Ennél több nem kell nekem.
#1-es,ezt én is irhattam volna,csak annyi a különbség,hogy mi akkor vertük szét a fürdőt amikor 3 honapos volt a fiam.
Annyira szétvertük,hogy konkrétan egy puszta teglafalas lyuk volt a furdő helyén.🤣
Zuhanyzot csináltunk mi is.
Kerdezőnek:
Kisfiam másfél éves,babakadban fürdik,majd ha nem fer mar bele,akkor ő is zuhanyozni fog mint mi.
Még egyszer csak azért nem vernénk szét a furdőt,hogy kádat rakjunk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!