Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves koráig...

Szerintetek hány éves koráig fürdik egy kisgyerek kádban? Mikor jobb már zuhanyoztatni?

Figyelt kérdés
Néhány éve vásároltunk felújított családi házat, zuhanyzós fürdőszobával. Jelenleg van egy két éves gyermekünk, ő még babakádban fürdik. Tervezünk még egy gyermeket vállalni. Nem tudjuk eldönteni, hogy van-e értelme szétverni egy jó fürdőszobát azért, hogy legyen egy kádunk vagy sem. A dilemma okát az adja, hogy mindketten már kb. 10 éves korunktól zuhanyoztunk inkább, emiatt a szüleim otthon kiszedték a kádat és zuhanyzó lett helyette. Van értelme erre a pár évre beruházni egy kádra?

2023. aug. 8. 21:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
2 eves korig babakadban furdott (vannak tok nagy fajtak is, siman egy 4 eves is belefer ha berakod a zuhanyzoba ), 2 eves koratol 95 % -ban zuhanyzik, ehhez szoktattam hozza, en is zuhanyzok. Mar 7 eves, olyan evi egyszer keri, hogy kadban akar furdeni.
2023. aug. 8. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
70%

9-es, ne magadbol indulj ki, ugy irod, mintha mindenki szeretne kadban furdeni.

42 eves vagyok, kiskorom ota, azaz kb. 35 eve NEM furodtem kadban, annyira ruhellem ! 4 helyen laktam azota, epp a napokban mondtam valakinek, hogy egyetlen egy hazunkban sem furodtem meg kadban, pedig volt kozte ami vadi uj volt.

2023. aug. 8. 22:57
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
Addig fürödtek kádban amíg elfértek a babakádban, biztos nem csináltatnék csak ezért
2023. aug. 8. 23:30
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Én pl. utálok kádban fürdeni, pedig kádban fürdéssel nõttem fel. Felnõttként, ha tehetem, mindig zuhanyzom. Kádban zuhanyozni meg elég kényelmetlen. Én emiatt tuti nem építtetnék át egy fürdõszobát. A zuhanyba be lehet rakni egy kis kádat, amíg szükséges.
2023. aug. 9. 03:12
 15/26 anonim ***** válasza:
64%
Zuhany alatt nem lehet olvasni ♥️
2023. aug. 9. 05:33
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

Az alapfeltevés rossz: hogy bármikor is át KELLENE állni a zuhanyzásra, mert az jobb.

Nem jobb. Ti azt preferáljátok, de ennyi.

Ettől függetlenül arra szokatjátok, amire akarjátok.

Én "zuhanyzós" vagyok, férjem "kádas". A gyerekek meg imádnak pancsolni 9 és 5 évesen és ez vagy változik, vagy sem, rajtuk áll. De van választásuk. Zuhanyzóban nem lehet fürdeni, kádban viszont lehet zuhanyozni.

2023. aug. 9. 06:33
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

Én is kádas vagyok lányom is szeret kádban lubickolni habbokban .

Én lehet hogy kádat is csináltatnék a fürdőszobában.

2023. aug. 9. 07:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

3.5 éves a lányom, még mindig a zuhanyzóba beállított babakádban fürdik, jó nagy kád. Szeret játszani benne, vagy fél óráig. Ha kinövi, akkor vagy szerzünk egy még nagyobbat, vagy jön a zuhanyzás (szoktunk azt is, ha már nem fér bele az időbe a kádazás).

Mi utáljuk a kádat, sőt én fürödni is, fél percig vizezem magam, aztán megmosom, majd egy percig öblítem... Ennél több nem kell nekem.

2023. aug. 9. 07:21
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

#1-es,ezt én is irhattam volna,csak annyi a különbség,hogy mi akkor vertük szét a fürdőt amikor 3 honapos volt a fiam.

Annyira szétvertük,hogy konkrétan egy puszta teglafalas lyuk volt a furdő helyén.🤣

Zuhanyzot csináltunk mi is.

Kerdezőnek:

Kisfiam másfél éves,babakadban fürdik,majd ha nem fer mar bele,akkor ő is zuhanyozni fog mint mi.

Még egyszer csak azért nem vernénk szét a furdőt,hogy kádat rakjunk be.

2023. aug. 9. 07:30
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező úgy írta ki a kérdést,mintha a kádban való fürdés élet korhoz lenne kötve,holott sok felnőtt is fürdik.A kádban is lehet zuhanyozni,nem kell ezen annyit vacilálni.
2023. aug. 9. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!