Miért viszitek be a kisgyereket az úszómedencébe strandon?
Figyelt kérdés
Pl 1-3 éves pelusost, vagy akár úszni nem tudó 4-5 évest a rendes úszómedencébe, ahol felnőttek tényleg úszni akarnak, nem a fröcskölő, vinnyogó gyerekeket kerülgetni? Olyan strandon, ahol babamedence és családi medence IS van, mint pl a Római?2023. jún. 24. 16:48
1/13 anonim válasza:
Mert nyomorékok. Be se vihetnék, aztán meg ha történik valami a gyerekkel ők visítanak és mindenki hiába lesz csak ők nem.
2/13 anonim válasza:
Mert a szülö nem akar a babamedencében lenni egész idö alatt, a gyereket meg nem hagyhatja magára.
3/13 anonim válasza:
2. Akkor vigyen magával kísérőt vagy ne menjen strandra. Nagyon idegesítő, mikor úsznál és gyerekeket kell kerülgetni. Semmi keresnivalójuk az úszómedencében. Mondjuk ahova én járok, ott rájuk is szoktak szólni, hogy ez nem játszómedence.
4/13 anonim válasza:
2es arra nem válaszoltál hogy mit tennél, ha valaki mondjuk ráugrana a gyerekedre az úszómedencében? Ugye magadon kívül nem hibáztatnál senkit?
5/13 anonim válasza:
2#-es én is erre lennék kíváncsi,mint amit a 4-es is írt. Mert ott csak is az ilyen szülő lenne bizony a hibás. És ezt mint anya írom,én is imádok úszni,de a felnőtt úszómedencébe be nem vinném az ilyen pici gyerekem... ne vicceljünk már. Remélem ilyenkor jelez valaki,hogy nem szabad.
6/13 anonim válasza:
En nem vinnem be...nekem is boven megfelel a gyerekmedence,nem tudok uszni 😄
7/13 anonim válasza:
Én azt bírom még, amikor a nyugdíjasok bemennek a lubickolós medencébe tespedni, aztán fel vannak háborodva, ha a kamaszok (véletlenül) lefröcskölik őket vagy a labda mellettük csapódik a vízbe. És azt hiszik, csak mert idősebbek, ők ott a nevelők is, hogy megmondják a kamaszoknak, hogy mit hogyan csináljanak. Mégis mit kéne csinálni a strandmedencében, ha nem pancsolni, lubickolni, játszani?
8/13 anonim válasza:
Ja, én sem értem, hogy minek jönnek be a nyanyák a normális hűsítő medencébe. Ülni otthon is lehet egy lavórban, vagy ezért van a 40°C-os gyógyvíz. Abba nem fognak a fiatalok labdázni, örülnek, ha levegőt kapnak.
9/13 A kérdező kommentje:
8, úszómedencéről volt szó, sávokkal. Ott bizony úszni kell, nem labdázni meg fröcskölni, meg nem a széléről beugrálni. Marháskodni menjetek a családi medencébe. Az úszómedencét hagyjátok meg az úszóknak, a gyógyvizes medencét a nyugdíjasoknak és a pihenni vágyóknak, ökörködni meg lehet a családiban.
2023. jún. 24. 20:39
10/13 anonim válasza:
"lubickolós medencébe" Nem a kérdésedre válaszoltam, való igaz, hanem az előzőnek, ha tudnál szöveget értelmezni, egy szóval nem írtam az úszómedencét. Ha átment, akkor láthatod, hogy én is azzal értek egyet, hogy mindenki a helyén legyen egy strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!