Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek,hogy a gyermekem...

Mit tegyek,hogy a gyermekem kibírjon nélkülöm egy-két órát?

Figyelt kérdés
Hasi ultrahangra,másnap pedig gasztroenterológiára kell mennem.másfél éves a gyermekem és hát igen anyás és nemtudom kire hagyni 🥺 Férjem távol lessz,anyósomat hadjuk,édesanyám messze van.gondoltam barátnőmre hiszen ott is annyi idős a kicsi,ki is próbáltuk,de 20perc után hívott,hogy siessek vissza,majd tettünk újra próbát,de az sem sikerült.az hogy oda jöjjenek velem nem opció,két nagyon eleven piciről van szó.Gondoltam hagyom a fenébe és lemondom őket,de akkor az egészségemmel játszok,magán szintén nem opció(nincs felesleges 20-30ezer forintom jelenleg) Gondolom be nemvihetem magammal(igaz gasztróshoz csak igazolásért megyek nem lessz vizsgálat),szóval most ezerrel töröm a fejem(most is fél4-től ezen agyalok)🥴
2023. aug. 7. 05:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Mert mi van akkor, ha 2 órahosszát végig ordít egy gyermek?

A barátnődnek kell elviselnie...

A gyerkőc túl fogja élni, ne aggódj!

Bölcsődébe/ óvodába szoktatáskor is órákig ordítanak bizonyos gyerekek és nem csak egyszer, hanem napokon vagy akár heteken keresztül. Aztán megszokjàk a helyzetet, rájönnek, hogy biztonságban vannak és anyuka nem örökre hagyta ott őket.

Nálatok pedig csak egy alkalomról van szó! Mondd meg a barátnődnek, hogy szorítsa össze a fogait és legyen kedves viselje el az üvöltést 2 órahosszáig, most az egyszer.

Ha a gyerek azt érzi a felnőtt be van pánikokva, annál jobban fog ordítani. De ha megőrzi a hidegvérét és próbálkozik elterelni a gyerek figyelmét, akkor nem hamarabb eltelik az idő. :)

2023. aug. 7. 11:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Hiába szerettem volna,hogy nélkülünk szokjon egy kis időt ha sose ért rá senki!Hirtelen mindig volt akkor valami dolguk aztán így elis engedtem és beismerem most már örülök is neki,mindig viszem magammal csak hát most adódott egy ilyen szitu és rájöttem,hogy hoppá 🥴 az én családom messze van a páromét inkább hadjuk is...Édesanyám sokat volt a gyermekemmel amig kisebb volt,de beteg és azért két mankóval van szegényem és egy örökmozgót nem akarom ráhagyni,pedig szó nélkül jönne!

Páromnak sikerült egy nap szabit kivennie(elintézte ma),így már csak egy napról van szó!

A magán ahogy írtam nem opció(telik rá,de az augusztus irtó húzós és múlt héten hagytam ott a nőgyógyászomnál 30ezret!

Bevinni nem szeretném magammal,ha más nem marad lemondom és kérek új időpontot természetesen!

2023. aug. 7. 13:04
 13/13 A kérdező kommentje:
De azért még próbálkozunk a barátnőmmel is hátha sikerül!
2023. aug. 7. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!