Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek,hogy a gyermekem...

Mit tegyek,hogy a gyermekem kibírjon nélkülöm egy-két órát?

Figyelt kérdés
Hasi ultrahangra,másnap pedig gasztroenterológiára kell mennem.másfél éves a gyermekem és hát igen anyás és nemtudom kire hagyni 🥺 Férjem távol lessz,anyósomat hadjuk,édesanyám messze van.gondoltam barátnőmre hiszen ott is annyi idős a kicsi,ki is próbáltuk,de 20perc után hívott,hogy siessek vissza,majd tettünk újra próbát,de az sem sikerült.az hogy oda jöjjenek velem nem opció,két nagyon eleven piciről van szó.Gondoltam hagyom a fenébe és lemondom őket,de akkor az egészségemmel játszok,magán szintén nem opció(nincs felesleges 20-30ezer forintom jelenleg) Gondolom be nemvihetem magammal(igaz gasztróshoz csak igazolásért megyek nem lessz vizsgálat),szóval most ezerrel töröm a fejem(most is fél4-től ezen agyalok)🥴
2023. aug. 7. 05:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kell menned? Többször kellene ott lennetek és eljönnöd először rövidebb majd hosszabb időkre. Ha eddig csak veled volt egy alkalom nem fogja megváltani a világot
2023. aug. 7. 06:19
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

A kérdés, hogy kihez van szokva még rajtad kívül? Ezen áll vagy bukik a dolog. Tapasztalataim szerint az anyák többsége soha nem bízza másra a gyerekét, egy ilyen esetben meg megy a kapkodás, hogy nincs kire hagyni.

Ha van idő, akkor beszéld le valakivel hogy heti többször ugorjon át pár órát, és akkor azzal a személlyel ellesz. Vagy elmondod, vagy hagyod ordítani és sütsz.

2023. aug. 7. 06:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
*sietsz (bocsánat)
2023. aug. 7. 06:29
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

De milyen választ vársz? Gyakorlatilag felsoroltál mindent és kizártál mindenkit, hogy miért nem fog menni.

Ha nem szoktattad a gyereket, nem fog menni, idegen nem fogja bírni, hogy végig üvöltse, ha a barátnőd se vállalta be.

Apuka lehetne az egyetlen, akire akkor is ráhagyhatnád, ha végig bömböli mindkettő, mert neki kutya kötelessége lenne. De az elején lehúztad a listáról.

2023. aug. 7. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem órákra kell ott hagyni a baratnővel, hanem először 10 percre, aztán szépen emelni az időt.
2023. aug. 7. 08:05
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Vinném magammal. Ha nincs más megoldás, hát nincs.
2023. aug. 7. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Ja. Végül is az orvost nem fogja zavarni a koncentralasban a hisztizo másfél éves, ugye.
2023. aug. 7. 09:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lemondod, és olyan időpontot kérsz, amikor a férjed a gyerekkel tud lenni. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Az én férjem megoldaná, hogy a gyerekkel legyen.

2023. aug. 7. 10:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyen helyzetben a férjem kivett szabit arra a napra és ő vigyázott a lányunkra. Írtad hogy a magán nem játszik, nálam még ez jött be,ha nem tudott szabit,hogy délutánra kértem időpontot, amikor már itthon van. Nagyszülők több száz km-re vannak, egyikőjük aktív dolgozó, másik sajnos beteg. Barátnők pedig dolgoznak.

A férjed nem tudna egy napot kivenni? Nálunk amikor a kórházba be kellett menni,akkor is eltudta csúsztatni a napját, segítettek csak hogy becuccoljon velünk. Bár tudom ez nem minden munkahelyen opció. Az a baj,ha a barátnővel sincs el. :(

2023. aug. 7. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
9# vagyok. Egyébként oké,hogy zavarja a személyzetet,ahol beviszik a gyereket magukkal,de például ahol én dolgozom(gyerekrész) is hozzák a testvért(vagy testvéreket )is sokszor,mert nem tudják kire bízni és nincs gond,adunk neki játékot addig, ilyesmi. Ha nincs dolgom,mert az orvos vizsgál,akkor vele is foglalkozok addig,ilyesmi. De nyilván ehhez kell egy olyan hozzáállás is.. Nem opció esetleg,hogy addig játékkal a babakocsiban elnézelődik a vizsgálat alatt? Főleg ha a gasztros tényleg pár perc lesz. Esetleg előre telefonon rákérdezni,mert ezt tényleg nem mindenhol tolerálják.
2023. aug. 7. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!