Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik csúfolódást tudnád...

Melyik csúfolódást tudnád legkönnyebben tolerálni a gyerekedtől?

Figyelt kérdés

Tehát a gyereked általános iskolás. Megtudod, hogy csúfolja egy osztálytársát, mert annak a szülei...lásd a fenti válaszokat.

Azt jelöld, ami a legkevésbé zavarna, tehát a legjobban elfogadod, hogy ez bizony ok a csúfolódásra.

2023. aug. 6. 14:56
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

#34! Teljesen igazad van, erre én is gondoltam, csak az a fura, az egyiknél megjelenik ez az érv IS a többi mellett, a másiknál meg nem.

#38! Én is pont azért gondolkoztam el ezen, mert az én tapasztalatom is azt mutatta, amit írsz. Nagyon sok gyerekkel találkoztam, akinek idősebbek voltak a szülei és nagyon sok csúfolódással is, de valahogy a kettő sose fedte egymást. Ezért nem értem, honnan jött az a sztereotípia, hogy ezeket a gyerekeket csúfolják.

2023. aug. 9. 17:15
 42/45 anonim ***** válasza:

Gimiben volt olyan osztálytársam akinek az anyukája idősebbnek nézett ki (úgy is öltözött mint a nagyim kb)

Azt hittem a nagymamája. Még sajnáltuk is hogy nincs anyukája.

Erre egy random beszélgetésen otthon kiderült hogy benéztem, mert apum akkor jött rá hogy xy az osztálytársa volt és de nagy hogy a gyerekeik is osztálytársak.

Még jó h a srácnak sosem hoztam szóba (mert hát illedelmes vagyok) mert baromira égett volna a pofám

2023. aug. 9. 17:23
 43/45 anonim ***** válasza:

Off:

Tényleg az nyert, hogy anyuka egyedül vállalta? Ez az itteni válaszoló szülők szerint a legcikibb?

Akkor nekem most el kellene ásnom magam a kisfiammal együtt, mielőtt ovis lesz és csúfolni fogják?

Eleve honnan tudná egy osztálytárs, hogy Pistikének mikor lépett meg a papája, egyéjszakás kalandból lett-e terhes anyuka, esetleg a gyerek 2 éves korában hagyta ott őket a másik "szülő", vagy anyuka donoros lombikkal vállalt gyereket, mert nem sodorta az élet útjába a nagy őt, akivel vállalhatott volna közösen?

2023. aug. 9. 23:06
 44/45 anonim válasza:
Szülei azonos neműek az gáz számomra is
2023. aug. 10. 10:20
 45/45 A kérdező kommentje:

#43! Igen, azon én is meglepődtem amúgy. Rosszabb, mintha börtönben ültél volna🤣

Ne törődj vele, egyáltalán nem ciki! A gyerekek nem tudják, de nem is érdekli őket. Pont ez az, hogy a szülők olyanok csak, mint a pletykás vénasszonyok. Így gondolkodnak: Ha én nem tudom, ki az apja, biztos az anya se. Azt hittem, ez kb.50éve volt utoljára divat.

2023. aug. 10. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!