Melyik volt az az időszak a gyermekeddel, amire azt mondhatod hogy a legkönnyebb volt?
A fiammal a legjobb az 6-7 éves kor volt, baromi könnyen kezelhető, értelmes időszak volt vele, nulla lázadással.
Kislányommal pedig a 2-4 éves kor között, bújós, szeretetvággyal teli, hisztijei alig voltak, hjaj, álom volt!
Most általános iskolások, még a tinikort kivárom, de nem hiszem, hogy lesz még ilyen könnyű velük valaha... talán 30 felett :P
Mikor még a méhemben voltak! :)
Komolyra fordítva a szót 5- 6 évesen volt a legkönnyebb velük.
14 éves a nagy, 5 a kicsi, ebből a távlatából azt tudom mondani, hogy ha nincs semmi probléma, akkor nekem az első egy év kimondottan könnyű, a nemalvós részeket leszamitva. Utána nekem pokoli nehéz volt mindkettővel, amikor már jönnek mennek, tesznek vesznek, de még szóval meggyőző nem lehet őket. Kb 5 éves kortól kezd könnyebb lenni, és olyan 8-9 évesen határozottan Hawaii az élet, amikor a gyerek már kellően önálló, de még olyan kis aranyos, bújós 😊 Mondjuk egyelőre a kamaszkor is könnyen vehető akadálynak tűnik, minden nagysájúság, duzzogás, lustaság ellenére, ezeket leszamitva nagyon jól együtt lehet működni a naggyal, jókat lehet beszélgetni, jó programokat csinálni együtt.
A kicsivel most kezd könnyebb lenni az élet.
De ez tényleg mindenkinek más, van, aki a csecsemőkort viseli nehezen, nekem pont az volt könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!