Melyik volt az az időszak a gyermekeddel, amire azt mondhatod hogy a legkönnyebb volt?
Nem tudom miért lett lepontozva a 10-es, szerintem nagyon igazat írt. Én is észrevettem a fiamon, hogy nyári szünetben, hacsak nincs épp sokfelé mászkálós program, márpedig nincs mindig, nehezebb vele. A gyermekközösség, az iskolai és otthoni rutin, a szellemi fáradtság, mind fontos tényező. Engem is meglepett, de ezt tapasztaltam.
Amúgy én is ilyen voltam gyerekként, a nyári szünet közepétől már az iskolát is vártam, mert egyszerűen túl soknak éreztem a 10 hetet, pedig imádtam otthon és a nagyszüleimnél lenni, de mégis vártam már a napi "rutint".
2-es voltam.
3 gyerkőc, mindig a 6hótól-1,5 évig volt a könnyű, dackorszak előtt.
4.-6.évtől egyedül esznek, alszanak,öltöznek, játszanak a játszón, cserébe személyiségükből fakadóan ilyenek v olyanok ami nem kompatibilis velem/apjukkal/egymással, viták, dacoskodás, hiszti,egymással verekedés, idegileg szív le, az eleje meg fizikailag, azt jobban bírom. A nemalvás sokkal kevésbé zavart mint hogy valaki folyton (bele)beszél, nyíg, nyafog és a gondolataimat sem hallom. A héten nyaralunk. Ma délután volt két nyugis órám. Ma csütörtök van, ezzel mindent elmondtam🤪
Köszönöm az eddigi válaszolóknak a tapasztalatai megosztását😄
Mi 1 évnél tartunk, de mindig egyre könnyebb, azt vettem észre. Vagyis mindig máshogy nehezebb 🥴
Mentek a zöld pipák, királyak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!