Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik volt az az időszak a...

Melyik volt az az időszak a gyermekeddel, amire azt mondhatod hogy a legkönnyebb volt?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan válasz érdekelne,akiknek már nagyobb a gyerek és úgy tudnak ilyen időszakot mondani tágabb viszonyítási alappal. Pusztán kíváncsi vagyok, kinek melyik volt a legkönnyebb. Újszülött, vagy már kisgyermek, kisiskolás, kamaszkor? Miért volt könnyebb mint előbb/később? ? Esetleg melyik volt a legnehezebb időszak? És az miért?
2021. júl. 19. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
7-10 volt a legjobb. Na a kamaszkor az megérne egy misét. Most 19 évesek.
2021. júl. 23. 00:36
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom miért lett lepontozva a 10-es, szerintem nagyon igazat írt. Én is észrevettem a fiamon, hogy nyári szünetben, hacsak nincs épp sokfelé mászkálós program, márpedig nincs mindig, nehezebb vele. A gyermekközösség, az iskolai és otthoni rutin, a szellemi fáradtság, mind fontos tényező. Engem is meglepett, de ezt tapasztaltam.

Amúgy én is ilyen voltam gyerekként, a nyári szünet közepétől már az iskolát is vártam, mert egyszerűen túl soknak éreztem a 10 hetet, pedig imádtam otthon és a nagyszüleimnél lenni, de mégis vártam már a napi "rutint".

2-es voltam.

2021. júl. 24. 23:27
 13/15 anonim ***** válasza:
10 éves, és 4-5 eves kora kozott volt a legkönnyebb
2021. júl. 29. 08:04
 14/15 anonim ***** válasza:

3 gyerkőc, mindig a 6hótól-1,5 évig volt a könnyű, dackorszak előtt.

4.-6.évtől egyedül esznek, alszanak,öltöznek, játszanak a játszón, cserébe személyiségükből fakadóan ilyenek v olyanok ami nem kompatibilis velem/apjukkal/egymással, viták, dacoskodás, hiszti,egymással verekedés, idegileg szív le, az eleje meg fizikailag, azt jobban bírom. A nemalvás sokkal kevésbé zavart mint hogy valaki folyton (bele)beszél, nyíg, nyafog és a gondolataimat sem hallom. A héten nyaralunk. Ma délután volt két nyugis órám. Ma csütörtök van, ezzel mindent elmondtam🤪

2021. júl. 29. 21:20
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszolóknak a tapasztalatai megosztását😄

Mi 1 évnél tartunk, de mindig egyre könnyebb, azt vettem észre. Vagyis mindig máshogy nehezebb 🥴

Mentek a zöld pipák, királyak vagytok :)

2021. júl. 29. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!