Melyik csúfolódást tudnád legkönnyebben tolerálni a gyerekedtől?
Tehát a gyereked általános iskolás. Megtudod, hogy csúfolja egy osztálytársát, mert annak a szülei...lásd a fenti válaszokat.
Azt jelöld, ami a legkevésbé zavarna, tehát a legjobban elfogadod, hogy ez bizony ok a csúfolódásra.
Szülei elváltak és mindketten mozaik családban élnek
Szerintem ez az amivel olyan nagy kárt nem tesznek a gyerek lelkivilágába.A gyerek már hozzászokott ahhoz, hogy az anyja és apja nincsenek együtt és mindegyiknek új párja van.
"Melyik csúfolódást tudnád legkönnyebben tolerálni a gyerekedtől"
"Ne azt jelöljétek, ami szerintetek elfogadható a fentiek közül, hanem pont azt, ami nem!"
Ez a kettő tökéletesen ellentétes, de ne zavarjon.
#14! Nem zavar. Segítek a szövegértésben, mert látom, nem megy. Tolerálom a gyerekem csúfolódását, mert Pistike szülei szerintem is nagyon gázok. Én is csúfolnám Pistikét, ha a gyerekem helyében lennék, mert a szülei viselkedését én NEM SEM fogadom el. Tehát bejelölöm azt, ami szerintem a legelfogadhatatlanabb a szülőktől. Voila.
Ennél magyarabbul már nem tudom leírni, ha így se megy, szerintem lapozz tovább.
#17! Ebben igazad van, hogyha valamelyik szülőt különösen gáznak tartod, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az emiatti csúfolódást is elfogadod. DE! A kérdést nem véletlenül fogalmaztam meg úgy, ahogy. Már írtam, hogy az okáról többet nem mondhatok, mert befolyásolnám a szavazást.
Ebben az esetben azt javaslom, döntsd el, hogy az utolsó válaszlehezőséget jelölöd vagy azt, amit te a leggázabbnak tartasz a fentiek közül. (Én csak akkor jelölném az utolsót, ha biztos lennék benne, hogy a reakcióm semmi esetben nem különbözne, akármelyik csúfolódás derülne ki a gyerekemről.) Ha azt érzed, hogy van olyan, ahol kisebb "büntetést kapna", ha kapna, vagy kevésbé haragudnál a többinél, vagy azt elintéznéd egy "nem szabad csúfolódni, nem tehet róla" mondattal, amíg a többinél mélyebben belemennél a témába, akkor inkább azt jelöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!