Melyik csúfolódást tudnád legkönnyebben tolerálni a gyerekedtől?
Tehát a gyereked általános iskolás. Megtudod, hogy csúfolja egy osztálytársát, mert annak a szülei...lásd a fenti válaszokat.
Azt jelöld, ami a legkevésbé zavarna, tehát a legjobban elfogadod, hogy ez bizony ok a csúfolódásra.
Kedves privát válaszoló (és mindenki más, aki bizonytalan, hogy mire vonatkozik a kérdés)!
Ne azt jelöljétek, ami szerintetek elfogadható a fentiek közül, hanem pont azt, ami nem! Ami a legcikibb szerintetek, ezért titkon(vagy nyíltan) elfogadnátok, hogy a gyereketek emiatt csúfolódik!
Örülök, hogy semmilyen csúfolódást nem tűrtök el a gyereketektől, amiről a másik gyerek nem tehet. Én is ezzel értek egyet.
Direkt írtam csak olyanokat, ami a szülőkre vonatkozik, tehát nyilvánvaló, hogy a gyerek nem tehetek. Bővebben információt azért nem adok arról, hogy miért született a kérdés, mert nem szeretném befolyásolni a szavazást.
Nem tolerálom a csúfolódást.
Semmilyen ok nem létezik számomra ami ezt elfogadhatóvá tenné.
Ha csúfolódáson kapnám a gyerekemet, megbüntetném.
Ezt ő is tudja
Semmilyen csúfolódást, zaklatást, gúnyolódást nem tolerálok egyik gyermekemtől sem, semmilyen témában sem.
Ha szerinted normális és elfogadható bármilyen indok gúnyolódásra akkor ott nagy bajok vannak.
Egy gyermek sem tehet arról milyen körülmények közé születik, sem arról milyenek a szülei.
A szülő szegénységi bizonyítványa, ha bármelyik miatt is elfogadná, hogy a gyereke csúfol valakit...
Nem tudom, de nekem egymást üti a kérdés meg az utána lévő válaszaid, kedves kérdező. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!