Mi a véleményetek erről a szituról?
Éppen most láttam TikTokon egy videót, amiben az anyuka azt írta a videóban, hogy össze "kell" neki illeszteni a körtét, mert a fia mégsem vágottan kérte, de NEM vicc, azaz irónia volt, hanem tényleg igaz.
A kommentekben meg szinte mindenkitől azt olvastam, hogy "lassan már a gyerekek irányítják a felnőtteket", meg "nem kell a gyereknek a csicskása lenni, mert akkor mindent kitalál majd, stb..."
Ez tényleg irányítás?
🤦 basszus mekkora idiótának kell lenni, hogy te el is hiszed ezt a videót?
Ez egy fricska a kisgyermekesek mindennapjairól... 🙄
De könyörgöm, azok az emberek hitték el, akik hozzászólásokat írtak a videó alá!
Az egyik ANYUKA azt írta, hogy de jó, hogy már egy gyerek irányítja az anyját..
#9. "Rendben, akkor megint támadjatok le.
Persze, hogy csakis ÉN írok ki minden kérdést..😁"
Lényegében elismerted, hogy te vagy az. Nem, nem a második mondatoddal, hanem az elsőben a "meginttel". 😉
Amúgy meg tök felismerhető sajn9s a stílusod, írásképed - és a szándékod.
Utánozhatatlanul bénán sikerül ezeket a kérdéseket összetákolnod. Pedig amúgy jó kis provokáció is lehetne.
Olvasd már végig, hogy hány ezer felesleges kérdés van itt Gyakorin, és nem ebben a kategóriában.
Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy talán azért írok ki egy kérdést, mert kíváncsi vagyok mások véleményére, hogy mit szólnak az adott dologhoz, amit kiírok?
Szerinted ezt provokálásnak szántam?
Mi az, hogy felismerhető a stílusom, a szándékom és az írásképem?
A több száz ember közül, aki fent van ezen az oldalon, senki, de senki nem fogalmazhatna ugyanúgy, mint én? Na azt nem hiszem.
Nem értem, hogy az itt lévő válaszolók közül egy páran milyen "általam kiírt" másik kérdésekről beszélnek..🤷🤦
Meg ha esetleg én írtam volna ki a többi nem tudom milyen kérdést, akkor az mennyi vizet zavart volna neked?
Nem lenne könnyebb továbbmenni, kilépni az oldalról?
Tudtommal arra találták ki ezt az oldalt, hogy ha valaki kérdést ír ki, NORMÁLIS válasz(oka)t, kapjon, azaz mások tanácsokat adjanak, VAGY kiírni egy olyan kérdést, ami során kikéri az emberek véleményét.
Vagy nincs igazam? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!