Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ez a fajta betegségle...

Normális ez a fajta betegséglefolyás?

Figyelt kérdés
Kedd éjszakától csütörtökig lázas volt a 2 éves fiam. Ez elmúlt, pénteken már nem volt baja. Ma pedig átváltott ez az egész durva orrfolyásba és hőemelkedése lett. Ami aggaszt, hogy egész nap alszik és eddig ilyen nem volt.
tegnap 13:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Eszik és iszik is, amikor éppen ébren van
tegnap 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit visszaesett. Nekünk is volt ilyen, a második hullám már csak rövid ideig tartott, aztán meggyógyult végleg. Azért alszik, mert a gyógyulásra koncentrál. Szerintem ezzel nincs baj.
tegnap 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ilyen volt. 2 nap hőemelkedés után 1 nap szünet és utána 1 napra rendes, forró 39.5 fokos láz. Aztán jött nálunk is a vizes orrfolyás.
tegnap 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Alapvetően nem zavarna, ha a betegség miatt aludna. Azért aggódom, mert keddtől kezdődően egyáltalán nem volt ilyen,csak délután aludt, pedig lázas volt. Majd ma pedig teljesen kész van, alszik egész nap. Nálunk ilyen visszaesés még nem volt.
tegnap 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező pont ugyanebben vagyok most csak nekem 10 éves a fiam.. ő is majdnem egész nap aludt ma a 38 fokos visszaeséstől, míg a hét közepén a 40 fokos lázzal mesét nézett inkább..
tegnap 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, akkor ez most általános. Te megijedtél ettől?
tegnap 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
igen :) a 10 év alatt nem volt ilyen soha.. 20 percenként mászkáltam be hozzá a fejét fogdozni, már rám szólt: "hányszor akarsz még bejönni?" most épp jól van, de fél órája még hányt is egyet.. (almát kívánt-sztem még a heti nem evés után nem kellett volna neki adnom) de a közérzete jó, láza épp nincs..
tegnap 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
2 barátnőm gyereke is így volt most. 1 hét magas láz, rengeteg alvás. Egyiket tesztelték kórházban. Influenza A.
ma 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!