Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen naptejet használ?...

Ki milyen naptejet használ? Melyik fajta vált be?

Figyelt kérdés

2022. aug. 15. 16:39
A kérdező szavazást indított:
La Roche
Uriage
Babé
Bioderma
Vichy
Nivea
Hipp
Chicco
Saját márkás termék
Egyéb
27 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

1 éves kor alatt a Babét használtuk, idén meg Biodermát, mindegyikkel elégedett vagyok, tűző napon volt a gyerek és még csak meg sem pirult egyik esetben sem.

Azon röhögtünk a párommal, hogy mindegyikünk tök barna, a gyerek meg hófehér 🤣

2022. aug. 15. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mustela
2022. aug. 15. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
LanRoche baba kora óta, soha még csak meg sem kapta a nap, pedig azóta már 3 éves, rengeteget van kint. Egyszer otthon hagytam, vettem a strandon egy 50es niveat. Jól leégett a válla és a lába, pedig rendesen kentem, úgy mint a másikkal. Én meg foltos lettem tőle, a másikkal ilyen nem fordult elő.
2022. aug. 15. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dora natura.
2022. aug. 15. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Eucerin, Bioderma, Pizbuin, Hawaian Tropic, ezek beváltak, nekem pl. a Vichy nem.
2022. aug. 16. 07:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!