Van erre valami fajta támogatás?
Fiamnak hetek óta fájt a feje. Először nem furcsaltuk, csak csillapitottuk. De aztán amikor már 1 hete folyamatosan fájt neki még a tanárok jelezték hogy romlott a szeme, mert első sorból alig látja a táblát... Akkor már tudtuk hogy bizony a sgemeveget kell lecsereltetni. Így is tettük. Elvittük egy ingyenes szemészeti vizsgálatra sajnos mind2 szeme romlott :( új lencseket kell csinaltatni, majd látták a keretet is hogy szét van nyüstölve így azt is újat ajánlották. A legolcsobb keretet választottam, de így 47.000 Ft-ra jött ki. Ott helyben egy 5000est befizettem elolegbe. Sajnos én egyedül nevelem a fiam hosszú évek óta, minimálbéres fizetésem van. Nekem ez óriási kiadás most :( de elkezdődött a legyartasa. Na meg eloleget is adtam bele. Jövő hét hétfő, keddre lesz kész.
Hogy hogy hozom el/ki, azt még nem tudom :( 42.000 Ft hiányzik.
Azt szeretném kérdezni hogy van erre valami támogatás?
A hivatalba azt mondták hogy van egyszeri segély, évente 1x de én azt már márciusban megigenyeltem :(
Más lehetőséget nem tudtak felajánlani :(
Ha a helyi hivatalban nem tudtak felvilágosítást adni egyéb támogatásról akkor valószínűleg nincs.
Esetleg rokonoktól tudsz kölcsön vagy az üzletben részletfizetést kérni.
Hát ha már egyszer felvetted, akkor onnan semmi.
Apuka?
Vagy esetleg rokonok, barátok, provident... jobbat sajna nem tudsz
3-as
Régen volt rá tb támogatás, nem értem, hogy miért szüntették meg.
Kérdező!
Kérj fizetési előleget vagy kölcsönt q munkahelyedtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!