Szülőként mit gondoltok arról, ha a gyerek erőszakos tartalmakat néz?
Figyelt kérdés
Például a christchurchi, vagy a buffalói lövöldözésről, illetve hasonlókat néz, boncolások stb.2023. aug. 4. 20:50
11/23 anonim válasza:
Ez beteges, hogy ilyeneket néz, lehet pszichopata a gyerek. Hány éves és fiú vagy lány? Érdemes elvinni szakemberhez, pszichológushoz, pszichiáterhez ezzel. Mert eleinte lehet, hogy csak nézi, de nem lenne jó, ha ő lenne a következő Jeffrey Dahmer, vagy vmi hasonló sorozatgyilkos. Biztos nem ez az egy furcsasága van a gyerkőcnek. Javaslom, hogy figyeld a Search history-ját, hogy mikre keres rá, illetve kikkel beszél és miről. Ez fontos, és komolyan kell venni.
12/23 anonim válasza:
Kiváncsi lennék ki nem értett egyet azzal a kommentemmel, hogy a szülő felelős a saját gyerekéért. Elég gicces, hogy pont ezt lepontozzák. Ezek szerint az ilyen tipikusan pont leszarja, hogy mit csinál a gyereke vagy eleve nincs is neki és baromságokat dumál.
14/23 anonim válasza:
Én is néztem ilyet gyerekként - azt hiszed, Duke, anyámék tudtak róla? :D juj, de kis naiv vagy - felnőttként is, és? Mi van benne? Semmi.
Nem vagyok erőszakos, nem kínzok meg másokat, állatokat, nem ölök kisbabákat.
15/23 anonim válasza:
Még mindig nem tudjuk, hogy hány éves, pedig nagyon nem mindegy, hogy 10 vagy 17.
16/23 A kérdező kommentje:
"Még mindig nem tudjuk, hogy hány éves, pedig nagyon nem mindegy, hogy 10 vagy 17."
Középiskolás (16). Elvileg még az általános iskolában kezdődött, ott mutogatták egymásnak ezeket a dolgokat.
2023. aug. 5. 12:09
17/23 anonim válasza:
Semmi nincs ebbe sztm. Én is néztem anno durva filmeket...de van agyam is.
18/23 Szervizmérnök úr válasza:
17. Látom. Egy hozzászólást nem bírsz intelligens módon megírni.
20/23 Szervizmérnök úr válasza:
19. Úgysem érted /intelligencia. Bamba vigyor. Életedben láttál két könyvet, egyik a születési anyakönved.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!