Szülőként mit gondoltok arról, ha a gyerek erőszakos tartalmakat néz?
Én már azt sem szeretem, hogy a 13 évesem Breaking bad-et néz.
Az öncélú erőszakábrázolás,vagy a puszta degradálása a gyilkosságoknak rendkívül idegesít.
Hogy nem abban a hitben él, hogy a világ egy kis rózsaszínű, cukros gyümölcstorta.
A filmekben nem nézhetik a gyerekek a gagyi vér CGI-t mert csak, de a saját összeroncsolódott alsótestét majd nézheti, ha elcsapja egy autó. WTF?
A világunk egy sokkal sötétebb és veszélyesebb hely, mint ahogy az sok ember fejében él. És nagyon könnyen megszűnhet az otthon biztonsága. Pl a háború Ukrajnában: pár hónapja láttam egy olyan hírt, ahol az anya és a lánya lába is leszakadt egy rakétatámadásban.
Ez a (szomorú) valóság, ha tiltod tőle, hogy tudjon róla, ha nem, ha nem tetszik neked, hogy nézi, ha nem.
Egy boncolás mióta erőszakos tartalom?
Már az elsőéves orvosisok megismerkednek vele enyhén.
"Egy boncolás mióta erőszakos tartalom?"
Úgy, hogy arról is volt felvétel ahol még életben vannak a lányok, akiket boncoltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!