Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Airtag gyerekkövetésre?

Airtag gyerekkövetésre?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, működhet?

2023. júl. 30. 13:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ld. fent írta vki. Engem speciel megnyugtat, ha más tudja, hol vagyok, és ideges, ha nem érkezem meg és keres. Gyerekek is elmehetnek bárhová, csak tudjam, hol vannak.
2023. júl. 30. 17:50
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Persze, működhet. Ugyanolyan paragép lesz a gyerek, mint az anyja. Ne haragudj, de nekem az is kicsit beteges, hogy minden indulásról, meg érkezéséről beszámolsz a férjednek. Hogy kell ezt elképzelni? Dolgozik mondjuk, te otthon vagy és folyamatosan hívogatod? Tibi, elindultam a boltba. Megérkeztem a Spárba. Nem volt pulykanyak, most indulok a Pennybe. Itt vagyok a Pennyiben, de a Tescoban akciós a mustár, most indulok. Megérkeztem a Tescoba, most indulok haza. Drágám, megnyugodhatsz, hazaértem 😁
2023. júl. 30. 18:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Olvasd el, mit írtam. Írok, ha beértem melóba és ha indulok, illetve ha hazaértem 100 km - t vezetek, talán nem para írni emiatt.
2023. júl. 30. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Láttam, kivéve azt, hogy mennyit vezetsz, mivel azt nem írtad. Ezért aztán tök logikátlan volt, miért lenne veszélyesebb munkából hazamenni, mint mondjuk boltból. Sőt! Ha munkából nem érsz haza időben, az utolsó tartózkodási helyed ismert. De ha a Tescobol, akkor szegény férjed hol keressen, ha azt se tudja, oda mentél?🤔 Szerintem vezessétek be, hogy mindenhonnan felhívod😉

2023. júl. 30. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerekek is elmehetnek bárhová, csak tudjam, hol vannak."

Miért nem kielégítő az, hogy ELMONDJÁK, hol vannak? Ha spontán dolog, akkor pedig megírják/megtelefonálják, hova mennek?

Amit a családi dinamikátokról leírsz, az egyáltalán nincs rendben. Ha ezt az ötletedet esetleg tényleg támogatják a gyerekek, az annak a jele, hogy sikerült beléjük ültetni a szorongásod, és elhiszik, hogy anyuci állandó felügyelete nélkül a világ veszélyes hely.

Ami abszolút nem normális.

Mennyi idősek, miért kerülöd a választ? Hány éves korukig tartod te ezt normálisnak? De abból kiindulva, ahogy a férjeddel kapcsolatban is normálisnak tartod ezt, nyilván ha külön élnének, akkor is rendben lenne kémkedni utánuk.

2023. júl. 30. 20:19
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

"Engem speciel megnyugtat, ha más tudja, hol vagyok, és ideges, ha nem érkezem meg és keres."

Ez egy berögzült szorongás. Nem egészséges mindenen parázni. Az ilyenek hívják fel a segélyhívót, mert a férjük/kamasz gyerekük elment a közeli boltba, de már 25 perce nem jött haza, pedig máskor bizony 21.5 perc alatt otthon szokott lenni. És még a telefont sem vette fel, pedig már 268x hívta. 🫨

2023. júl. 30. 20:22
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Terhesen volt ilyen dilim a hormonok miatt, hogy szegény férjemnek fel kellett hívnia, ha rendben hazaért (ha én nem voltam otthon), vagy oda, ahova indult. Egyszer épp apáméknál voltam, mikor egy ilyen bejelentkezés lezajlott.

Apám megkérdezte rezzenéstelen arccal, hogy a lakásból hívott-e fel a férjem, hogy épségben hazaért, vagy a parkolóból?

Mondom, nem tudom, miért?

"Hát mert ha csak a parkolóból, a lépcsőházban is érhette baj, érdemes lenne még egyszer rácsörögnöd..."

Ezzel a poénnal teljesen betalált apám, egyből észrevettem magam, milyen abnormális a parám. 😃

2023. júl. 30. 20:28
 18/21 A kérdező kommentje:

Ha közeli boltból nem jön haza időben, azt gondolnám, ismerőssel találkozott. Ennyire nem vagyok parás.

Kiskamaszokról van szó.

2023. júl. 30. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapvetően nincs bajom ezzel, de teljesen felesleges ezért beruházni ezekre, egyszerű mobil applikációval, vagy okosabb okos órán keresztül is tudod őket követni, ha ők is szeretnék. Ha nem szeretnék, akkor pedig az airtag aljasság, a bizalom teljes hiánya.

Mellesleg én beállok a sorba. Mi sokat utazunk egymás nélkül és mindig hírt adunk magunkról, ha odaértünk az úticélra. Ez részünkről alapvető aggódás/odafigyelés, ezt hozzuk otthonról is. Pl. ha anyuék meglátogatnak minket (160 km), mindig jeleznek, ha hazaértek, de ha mi voltunk náluk is kérik, hogy írjunk, ha hazaértünk. Nem nagy dolog ez, valakinek mégis fontos, nincs ezzel gond, de a nyomkövetés azért kicsit túlzás.

Azt pl. eltudom képzelni, hogy amikor elengeded őket mondjuk bulizni, akkor megbeszélitek, hogy engedje a helymeghatározást, vagy vigyen magával egy airtaget, csak hogy tudd hol keresd, ha gond lenne, nem érne haza időben, stb. Ha megérti, tök jó. Ha nem, akkor kár eldugdosni nála. Nem hülye, megoldja, hogy azt mutassa, amit látni szeretnél. ;)

2023. júl. 30. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
De a logokat 9 hónapig őrizd meg hogy kideríthető legyen hogy a lányod kitől esett teherbe ha ő se tudná.. 😃
2023. júl. 30. 22:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!