Airtag gyerekkövetésre?
Működhet, de hogy a kapcsolatnak nem segít, az biztos.
Amíg kicsi a gyerek, hogy annyira tudni kell, hol van, úgyis akkor és olyan helyen van, ahova a szülő vitte, a tudtával ment, felügyelet mellett van. Mint iskolában, barátainál, rokonnál, stb. Tehát nincs értelme ennek.
Ha meg idősebb, már kamasz, ez egy olyan mértékű beleavatkozás a privát szférájába, amit nem fog jól kezelni, ha rájön, ennyire nem bízik benne a szülője.
Aki meg azzal jön, hogy jaj, de gyerekrablásnál milyen jól jön. Egyrészt a gyerekkel lévő telefonhoz hasonlóan ettől is baromi egyszerű megszabadulni, másrészt ne tegyen már úgy minden kontrollmániás paraszülő, mintha ez mindennapos dolog lenne, legalábbis az országban. Ne ezzel akarják megmagyarázni a saját dilijüket.
Miből gondolod, hogy a gyereknek nem ad biztonságot, ha tudják, hol van?
Én pl. mindig írok a férjemnek, hogy odaértem melóba, vagy indulok, megérkeztem. Tudja, hogy tankoltam, ha kártyával fizetek. Mondom a gyerekeknek is, mikor érek haza. Mennek boltba, ide - oda, nyári szünet van. Miért baj, ha tudom, nem ott van, ahol lennie kellene? Lehet baj, buszról lemarad, el tudok nenni érte autóval pl.
Ki írta hogy nem annyi?
Barkóbázni akarsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!