Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Airtag gyerekkövetésre?

Airtag gyerekkövetésre?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, működhet?

2023. júl. 30. 13:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Amelyik macskára kutyára jó az jó a gyerekre is..
2023. júl. 30. 13:42
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Működhet, de hogy a kapcsolatnak nem segít, az biztos.

Amíg kicsi a gyerek, hogy annyira tudni kell, hol van, úgyis akkor és olyan helyen van, ahova a szülő vitte, a tudtával ment, felügyelet mellett van. Mint iskolában, barátainál, rokonnál, stb. Tehát nincs értelme ennek.

Ha meg idősebb, már kamasz, ez egy olyan mértékű beleavatkozás a privát szférájába, amit nem fog jól kezelni, ha rájön, ennyire nem bízik benne a szülője.

Aki meg azzal jön, hogy jaj, de gyerekrablásnál milyen jól jön. Egyrészt a gyerekkel lévő telefonhoz hasonlóan ettől is baromi egyszerű megszabadulni, másrészt ne tegyen már úgy minden kontrollmániás paraszülő, mintha ez mindennapos dolog lenne, legalábbis az országban. Ne ezzel akarják megmagyarázni a saját dilijüket.

2023. júl. 30. 13:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván működik. DE a gyerek tudtával és beleegyezésével oké, titokban baromi gáz!
2023. júl. 30. 14:09
 4/21 A kérdező kommentje:
De mondjuk kiránduláson, erdőben nem is működik, ha nincs iPhone a közelben?
2023. júl. 30. 14:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ott a bizalom a kulcsszavak között, de a kapcsolatból nyilván hiányzik.
2023. júl. 30. 16:01
 6/21 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy a gyereknek nem ad biztonságot, ha tudják, hol van?

Én pl. mindig írok a férjemnek, hogy odaértem melóba, vagy indulok, megérkeztem. Tudja, hogy tankoltam, ha kártyával fizetek. Mondom a gyerekeknek is, mikor érek haza. Mennek boltba, ide - oda, nyári szünet van. Miért baj, ha tudom, nem ott van, ahol lennie kellene? Lehet baj, buszról lemarad, el tudok nenni érte autóval pl.

2023. júl. 30. 16:07
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
Akkor szól. Nem agysebeszet
2023. júl. 30. 16:09
 8/21 anonim ***** válasza:
50%
Milyen jóváhagyás kell egy 5 éves gyerektől ha elkóborol..? Írásbeli?
2023. júl. 30. 16:55
 9/21 A kérdező kommentje:
Ki írta, hogy 5 éves?
2023. júl. 30. 17:20
 10/21 anonim ***** válasza:

Ki írta hogy nem annyi?

Barkóbázni akarsz?

2023. júl. 30. 17:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!