Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy több, esetleg problémás...

3 vagy több, esetleg problémás gyerek mellett mit tudtok dolgozni?

Figyelt kérdés

Már rengeteg mindent megpróbáltam, de egyszerűen szinte lehetetlen akár csak egy 4 órás munkát is összeegyeztetni a gyerekekkel, mert vagy a kezdés vagy a vége nem esik megfelelő időpontra. A férjem nem tud sem reggel sem délután besegíteni a suliba vagy suliból elhozással, ráadásul ha betegek, akkor sem tud velük itthon maradni. Nektek hasonló feltételek mellett milyen munkátok van? Létezik olyan munka, ami mellett szünetekben is megoldható a gyerekfelügyelet?

Tudom, hogy nagyon extra igényeim vannak, de olyan jó lenne, ha valaki legalább azzal megnyugtatna, hogy létezik ilyen munka, csak még én nem akadtam vele össze...

2023. júl. 23. 18:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
12 es aki ezekert fizet, nem is normalis, mar ne haragudj. De mindent el lehet adni,ugy tunik.
2023. júl. 29. 18:06
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 Nálunk a városban valami 21.000 forintért alkalmanként van “energizáló elektromasszázságy”. Valaki azért is fizet ennyit, mondjuk elég gazdag környéken is lakunk, terhesen mindig meglepődtem, hogy mennyien vannak itthon napközben, azt hittem csak munkaidő után vannak itt dugók…

Nyilván vidéken, ahol az átlag fizu nettó 400 ezer, ne erre építs, de szerintem Budapesten és az északi agglomerációiban van rá kereslet.

2023. júl. 29. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!