3 vagy több, esetleg problémás gyerek mellett mit tudtok dolgozni?
Már rengeteg mindent megpróbáltam, de egyszerűen szinte lehetetlen akár csak egy 4 órás munkát is összeegyeztetni a gyerekekkel, mert vagy a kezdés vagy a vége nem esik megfelelő időpontra. A férjem nem tud sem reggel sem délután besegíteni a suliba vagy suliból elhozással, ráadásul ha betegek, akkor sem tud velük itthon maradni. Nektek hasonló feltételek mellett milyen munkátok van? Létezik olyan munka, ami mellett szünetekben is megoldható a gyerekfelügyelet?
Tudom, hogy nagyon extra igényeim vannak, de olyan jó lenne, ha valaki legalább azzal megnyugtatna, hogy létezik ilyen munka, csak még én nem akadtam vele össze...
Kerdes:"Létezik olyan munka, ami mellett szünetekben is megoldható a gyerekfelügyelet?"
Tökéletes valaszok:
1. Komment: Pedagógus
2. Komment: Tanár, tanító, óvónő.
Kevés olyan munka van ezeken kívül, aminél pont az iskolai és óvodai szünetek lennének megoldhatoak
Miért van lepontozva az első kettő? Tökéletesen igazuk van. Anyósom felsőtagozatos tanár volt. A saját szájával mondta nekem, hogy azért is esett végül a tanári pályára a választása, mert a jövőbeni gyerekeit így tudta intézni.
Egyébként meg háztartásbeliség, vagy valamilyen rugalmas munkakör, vállalkozás. Csak ezeket általában nem már 3+ gyerek mellett tanulják vagy építik ki, hanem előtte vagy közben.
Tanári pályával csak az iskolai szünetek megoldottak, a folyamatos betegeskedés nem.
Úgy általában is sokkal jobban "megéri" valami minimum hibrid meló (home office + jelenléti). A legtöbb multinál minden munkakör ilyen: ssc, it, di...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!