Miért kampányolnak annyian a természetes szülés mellett, amikor a környezetemben sok nőnek lett problémája miatta?
Mindezek nem a természetes szülés miatt történtek, hanem a béna orvosaik miatt.
Az általad felsoroltak mellett sokkal több nőnek semmi baja a természetes szülés után.
Már maga a "kampányol" szóhasználatodtól kicsit mérges lettem.
A természetes szülés, mint a nevében is benne van, természetes.
Aki császárral szült, meg volt/van az oka. Azokat a császárosokat nem értem, akiknek semmi eü-s bajaik nincsenek, de a fájdalmat nem bírják.
Megsúgom neked, az elsőt természetesen szültem. Ne kelljen mondanom, hogy kb számtalanszor jobban fájt, mint a másodiknál a császár.
Természetesnél semmi bajom nem volt, ahogy megszületett azok az embert Ndm kímélő fájdalmak teljesen megszüntek.
A császár utána fájt, de teljesen kibírható volt, nyomába nem ért a szülésnek... Na de utána... A Hegg úgy begyulladt, hogy csak na.. Csövet tettek be, hogy a genny távozzon.
Inkább szülnének a 3. babámat is természetesen, pedig hidd el, volt mind a kettőben részem, százszor jobban fáj, de kockázat mentesebb, mint s császár. Eü-s problémáim miatt, császárral kell szülnöm a 3.
Azért sajnálod, mert megküzdöttek a gyerekükért és bem kényelmi okoból feküdtek kés kalá?:D
Én meg téged sajnállak..
"A természetes szülés, mint a nevében is benne van, természetes. "
Hüvelyi úton szültem, mégsem értem az érvelésedet.
A gyilkos galóca is természetes, meg a fekete himlő is. Ezzel most akkor mit bizonyítunk? Attól még, hogy valami "természetes", nem biztos, hogy jó is.
Nagyon buta példád volt.
Igen, természetes az általad felsoroltak.
Ilyenek vagyunk mi emberek, ez a természetes, így lettünk teremtve/fejlődve, ahogy tetszik.
Az meg az emberi okossàg és csoda, hogy van császár is, hiszen így az is szülhet, aki nem tudta természetesen.
"Nagyon buta példád volt. "
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!