Szerintetek nagyon gáz lenne, ha (valószínűleg) hiperaktív 2.5 éves lányom mellett szednék valami természetes alapú nyugtatót?
nem gáz, nem vetendő meg ha nem bírod, inkább ez mint verd a gyereked példának okáért.
egyébként az viszont szerintem gáz, hogy a 2,5 évesedet lehiperaktívozod, tudod mi ez a betegség? 6 éves kortól diagnosztizálható, ez egy súlyos figyelemzavar, a túlmozgás csak velejárója, de nem tünete.
inkább legközelebb írd azt, hogy túlmozgásos a gyereked vagy az átlagnál aktívabb, de ne rakj rá egy ennyire komoly betegséget ami ennyi idősen nem is létezik!
Ez a kicsi lány vagy hiperaktív vagy nem, de pont a valódi hiperaktív gyerekek szülei emlékeznek vissza úgy a csecsemő és kisded korára a csemetének, hogy "három emberes gyerek volt". Rengeteg energiájuk van, állandó mozgásban vannak, az életkornak megfelelő önkontroll és veszélyérzet tizedével sem rendelkeznek, a testi épségük megóvása is emberpróbáló feladat.
Szedj nyugtatót, ha azzal könnyebb, és feltétlen keress segítséget családon belül és kívül. Rokonok, barátok, szakemberek, bárki szóba jöhet, aki nem pusztán neveletlennek tartja a gyermeket és alkalmatlan szülőnek titeket.
Azt meg gondolom tudod, hogy ki kell zárni néhány más problémát, a nagyothallástól kezdve a beszédfejlődés zavarain, értelmi elmaradáson és érzelmi problémákon át az autizmusig. És tényleg lehet, hogy rendeződik a gyerek magatartása hat éves korára vagy még hamarabb, de sajnos diagnosztizálhatják is a hiperaktivitást, vagy akár más problémát is. Onnantól legalább tudjátok majd, hogyan tovább, és mik a későbbi kilátások.
Nagyon köszönöm a válaszokat!Főleg neked kedves 4. :S
Azért is írtam,hogy valószínü hiperaktív,mert tisztában vagyok vele,hogy mi is ez probléma,és nem betegség.
3 orvos is látta már a Kincsem.Ebből egyik klinikai pszichológus.És mindhárman,egymástól függetlwnül azt mondták,hogy hiperaktivitási tüneteket mutat erősen,amit óvodás,vagy kisiskolás korban fognak tudni pontosan és biztosra diagnosztizálni.
És a "szakemberek" nem adtak "kezelési" utasítást ilyen fajta tünetekkel rendelkező gyerekhez?
Rettenetes!
Én nem vetem meg, ha nyugtatót szedsz, de utána fáraszd le a kis "hiperaktívkát" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!