Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kampányolnak annyian a...

Miért kampányolnak annyian a természetes szülés mellett, amikor a környezetemben sok nőnek lett problémája miatta?

Figyelt kérdés
Négy baràtnőm is van, akinek problémàt okozott egészségügyileg. Pl. Aranyér, a varrat benne maradt a doki nyugtatta,hogy nincs semmi. Aztàn a következő szülésnél derült ki a baki. Ezalatt több orvosnàl is volt. Szétrepedés a fenekig. Az egyik nő több mint egy éve szült, és szexuàlis élete nincs a természetes szülés miatt.
2015. dec. 27. 14:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyire nem érted amit írok? Igen született egy gyereke ami jó, de a szövődmények amiket szereztek nem. Tudod attól mert egy nő szül szeretne feleség,nő is maradni. Komolyan mindig megdöbbenek az ilyen érvelésektől, mintha a szüléssel megállna az élet.
2015. dec. 27. 15:24
 12/30 anonim ***** válasza:
45%

Mert a fekete himlő kb 1000-1600 évvel ezelőtt jelent meg. Nem igen tudom, hogy hogyan fejlődött ki, de gondolom a higiéniával is kapcsolatban áll. A gyilkos galóca, mint élőlény ezzel védekezik. Miről beszélsz akkor?

A szülés és gyermekáldással igen,ctermészetes. A császárt meg köszönjük a tudonánynak.

2015. dec. 27. 15:25
 13/30 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, én meg a te hozzáállásodon gondolatmeneteden döbbenek meg. Egyszerűen rossz orvoshoz kerültek.

Köszönöm, lent jól vagyok, jelentem nem lett öblös, nem fáj, abszolút maradt úgy, mint régen.

2015. dec. 27. 15:27
 14/30 A kérdező kommentje:
De nem rólad van szó, nem érted? Örülj neki, hogy nem jártál így.
2015. dec. 27. 15:28
 15/30 anonim ***** válasza:
22%
Jol kell tudni orvost valasztani es akkor nem lesznek ilyen gondok. Ennyi erovel mar irj a Jezuskanak,hogy tegye be a fa ala a babat,meg veletlenul se kelljen megszenvedni erte...
2015. dec. 27. 15:31
 16/30 anonim ***** válasza:
44%

De most ennyi erővel felhozol pár példát, aztán általánosítasz?

Az aranyér kezelhető, nem csak szülő nőknél van.

Az, hogy egy éve megszűnt férjével a szexuális életük, nem egészen biztos, hogy a szülés miatt. Ha már több orvos is vizsgálta lent, majdnem kizárható, hogy a szülés miatt.

2015. dec. 27. 15:34
 17/30 anonim ***** válasza:
81%

"Mert a fekete himlő kb 1000-1600 évvel ezelőtt jelent meg. Nem igen tudom, hogy hogyan fejlődött ki, de gondolom a higiéniával is kapcsolatban áll. A gyilkos galóca, mint élőlény ezzel védekezik. Miről beszélsz akkor?

A szülés és gyermekáldással igen,ctermészetes."

Az egyetlen érved az volt, hogy azért jó, mert természetes, pont. Erre írtam, hogy ez nem érv, mert sok természetes dolog nem jó.

De akkor írhtnám, hogy az 50% feletti csecsemőhalandóság is jó, mert az volt a természetes, mielőtt belekontárkodott az orvostudomány.

Meg a halálos betegségek is jók, mert azt is a természet alakította ki.

Hogy értsd, az nem érv, hogy "a természetes szülés jobb, MERT TERMÉSZETES". Ez is így, önmagában, nagyon nem áll stabil lábakon. Ha érvelsz, akkor érvelj rendesen.

2015. dec. 27. 15:36
 18/30 anonim ***** válasza:
26%

15/16, így van.

Egyébként meg sosem érettem a szülés vs vsászár vitákat, tudom, hogy ez a kérdés nem erről szól.

Szerintem mert valaki eü-s okoból nem tud hüvelyi úton szülni, nincsen baj, sőt, örülök, hogy van lehetőség a császárra. De azok, akik kényelmi szempontból vágatják fel magukat, megsúgom nekik, hogy nem a szülés a nehéz.. Hanem az azt követő évek.

És igen, a kérdező kérdésében érzem, hogy nagyon preferálja a császárt, mert sajnos nem tudom elhinni az általa felsorolt példákat.

Vagy nagyon "missp*csa* társaságot kérdezett, vagy egyszerűen olyan anyát, aki pont nem kívánja a szexet a 24órás ébrenlét mellett.

2015. dec. 27. 15:38
 19/30 anonim ***** válasza:
12%

Nézd, még mindig nem érted. Nyilván a természet adta összes dolgok nem éppen kedveznek, de ezeknek is meg van a maga számunkra fájdalmas, de hasznos oldala is. Túlnépesedés.

Mindennek meg van a magyarázata.

Egy TERMÉSZETES úton történő szülésnek sokkal de sokkal kevesebb komplikációja van, mint egy MŰTÉTNEK.

2015. dec. 27. 15:42
 20/30 anonim ***** válasza:
16%

De most egyébként ez megint egy olyan téma, ahol minden a más nézőpontról szól. Megértem amit írsz, gondolom te is amit én. Te így látod, én meg így:-)!

Lényegében:

Nekem teljesen mindegy, hogy ki hogyan szül. Csak a "kampányolás" nem igen tetszett.

2015. dec. 27. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!