Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nehézségeid vannak es ha...

Ha nehézségeid vannak es ha arra azt kapod akkor minek szülted meg, biztos megbántad, ilyenekre hogy kell reagálni?

Figyelt kérdés

az ilyen támadásokat mint amikor ugy allitanak be mintha nem is szeretnéd a saját gyereked(aki kozben a mindened), vagy ha anya létedre telefonozni mersz mikozben éjjel nappal dolgozol meg gyereket nevelsz de rá mertél nézni a telodon a netre es ez miatt elhordanak sz.ranyáznak? es még rossz híred is keltik es neki hisznek?

az ilyen bántalmazókat hogy lehet kezelni ha rokon, vagy a saját anyád?

aki nem ilyen rokonokkal van megáldva es semmi ötlete az ne irjon.

#anyák abuzálása
2023. júl. 22. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

10-essel értek egyet. Fapofa és leszarom tabletta. Talán ha látja, hogy lepereg, abbahagyja. Anyósom ilyen. Egyszerűen ignorálom és neki sosem panaszkodom, nem reagálok az apró odaszúrásaira.

Attól, hogy néha elfáradok fizikailag, vagy szellemileg, még nem vagyok sz*r anya, aki "minek szült?", pedig a társadalmi megítélés is sokszor ez.

2023. júl. 22. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel csak a bizonytalan embereket lehet felhúzni. Én nem vagyok az, ezért sose értettem. Pl.anya létemre van egy telefonom. Tudom, hogy szükséges. Innentől nem érdekel, hogy más mit gondol róla. Hisz "igazam van", mert kell. Nekem elég a saját gondolataimmal foglalkozni, nem érdekel a másé. Tegyük fel, elhíreszteli, hallatlan, Julinak telefonja van, pedig van gyereke! Most akkor nekem ettől kevésbé lesz szükségem a telefonra? Nem. Engem a tények érdekelnek. Van telefonom, mert kell. Semmit nem változtat a tényen, hogy ezt mostmár Piri, Józsi, meg Gyula is tudja. Egyébként meg max.kiröhögik, mert Pirinek, Józsinak és Gyulának is van.
2023. júl. 22. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyenek nálam is leperegnek. Viszont én kevés embert is engedek be a magánéletbe, kollégák között is mindig megszűrtem,sosem adtam táptalajt a hülyeségre. Itt Az ilyen személlyel, akár közeli rokon a minimális társalgásra szorítkozom,pl. "Igeeen,minden rendben." Beszól a telefonra,akkor fapofával "jaa hogy neked nincs?na az nehéz lehet bizonyos helyzetekben, kellemetlen." Egyszerűen nem tudnak felhúzni, belül röhögök az ilyeneken,ő fogja a végén hülyének érezni magát.:D
2023. júl. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!