Van itt olyan anyuka, aki építkezés-gyerekvállalás-munka-meglévő gyerek nehézségeiben osztozik velem?
Szóval nem tudom értelmesebben feltenni a kérdést.
Jelenleg van egy 3 éves kislányunk, már dolgozom, építkezünk és jó volna vállalni a következő gyermeket is.
Párommal ki vagyunk készülve, le vagyunk strapálva. Csak röpülnek a napok, hajtás és lelkileg nagyon kimerültünk, fizikálisan is.
2 éves lesz jövő hónapban a kislányom, most indul a saját vállalkozásom, 19 hetes terhes vagyok és elkezdődött a ház bővítése is :D
Mi nagyon pörgünk! :)
Fiam 7 hónapos volt, amikor a lakóhelyünktől 250 km-rel arrébb vettünk egy szerkezetkész am. típusú házat és hagytuk az addigi életünket, munkánkat, lakást gyorsan eladtuk, kipakoltuk a holminkat és költöztünk.
Az új helyen férjemnek megszokni a teljesen más munkát is elég volt, (én meg úgymond munka nélkül maradtam, hisz a gyed után nyilván nem mentem vissza a korábbi helyre), plusz amíg nem készült el a ház, addig a szüleimnél laktunk, és bár szeretjük őket nagyon, de az is okozott néha azért feszültséget :)
Én meg ugye rendeztem a kicsit, plusz (mivel a férjem egész nap oda volt dolgozni) kb az egész építkezés rám hárult, nem is gondoltam volna, hogy ilyen "férfias" feladatot ilyen pikkpakk megoldok :) :)
Na aztán kész lett a ház, ugye az se volt kis falat, hogy berendezzük, kipakoljuk a holminkat (azt is kb teljesen egyedül csináltam, bútort toltam, szekrényt szereltem, stb, de azt is villám tempóban, kb csak akkor tudtam csinálni, amikor a kicsink aludt, mert még mamáék valamennyire idegenek voltak neki, így ha felkelt és nem voltam otthon vigasztalhatatlanul sírt, szóval ha csörgött a telefon, kerékpárra fel, ezerrel tekerni haza a gyerekhez). Úr Isten, így visszagondolva nem is tudom, hogy hogy bírtam :)
Aztán váratlanul kaptam egy állásajánlatot, amit nem utasíthattam vissza, hisz a gyed lejártával akkor munkanélküli lettem volna, így amikor a fiam 19 hónapos volt, beálltam részmunkaidőbe dolgozni, közben hatalmas a porta, amit a férjem gondoz munka után, plusz most az elmúlt két hétben pl a fiúnk beteg volt, így minden éjszaka 2ig fent voltunk, reggel 6kor meg csörög az óra, mert menni kell dolgozni, szóval az energiaszintünk nem hogy nulla, a béka segge alatt van :D deeee, ha végre együtt tudnánk lenni (most hogy a gyerekkel fent kínlódtunk, nyilván ez se ment) belevágnánk a tesóprojektbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!