Olyan, de olyan pipa lettem! Ti hogy reagáltátok volna le?
Én mesélek jobbat. Egy ismerős gyerkőc ha az én 3 éves lányomat látja enni, mindig kér belőle, vagyis kiveszi a gyerek kezéből és szó szerint eleszi előle, mert úúgy tömi magába, mintha soha nem evett volna. Ez van, mikor nem látja az anyja, ha látja az anyja, nemhogy elmagyarázná neki, hogy most ne egyél, nem, inkább kiveszi az én gyerekem kezéből a ropit, kekszet stb, és elteszi, hogy jaj ne egyen már az én gyerekem az övé előtt, mert akkor az övé nem fog ebédelni/vacsorázni és úgysem tudja megállni, hogy ne egyen belőle. Na az ilyenből milyen ember lesz???? De persze az nem baj, hogy az ő gyereke bármit eszik az enyém előtt meg nem kínálná egy falattal sem. Szegényem a múltkor is ott sírt nekem, hogy "ana, szejetnék cigát"! Hát haza mentem és sütöttem neki. Nem is ezzel van a baj, hanem magával a szituval.
Ugyhogy én értelek, és egyetértek veled! De szerintem egy 5 éves már nem annyira értetlen, hogyha azt mondják neki, hogy egyszer kaptál, majd én otthon adok neked, akkor azt ne értené meg. Az én 3 évesem is megérti.
Igazad van!
Egy öt éves fel kell, hogy fogja, ha az ANYJA azt mondja, nem a tiéd, ne edd meg.
És az ilyen szülőnek milyen felnőtt lesz a gyermekéből... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!