Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan, de olyan pipa lettem!...

Olyan, de olyan pipa lettem! Ti hogy reagáltátok volna le?

Figyelt kérdés
Kivittük a játszótérre a kétéves kislányunkat a párommal,és ott volt egy öt éves leány az anyjával.Párom leült a padra a triciklihez,hogy bekapjon valamit,addig én elvittem a kislányunkat csúszdázni.Az 5 éves kislány odament páromhoz,hogy megnézheti-e a biciklit.Párom megengedte,a kislány meg észrevette a hátuljában a ropit.Megkérdezte,hogy ehet-e belőle,párom meg megkínálta,utána odajött hozzánk,a kislány meg ment másfelé az anyjával.Erre azt vettük észre,hogy a kislány egyfolytában odajárt a triciklihez,és kiette az összes ropit.MOst engem nem az bánt,hogy elfogyott a ropi,hanem az,hogy ugy,hogy se én,se a párom a közelbe se voltunk,ugy volt pofájuk a triciklihez menni,és enni a ropiból.Mikor először láttuk,hogy odament az anyjával,még elnéztem,de másodjára,meg harmadjára,meg sokadjára ugy felment bennem a pumpa,hogy odaakartam menni szólni az anyjának,mivel ő vezette oda a gyerekét,de párom rámszólt,hogy ne balhézzak,ne ezt lássa a kislányunk.De basszus mi jogon?Nekem eszemben sem lenne a gyerekemnek engedni,hogy más dolgához hozzányúljon,még ha előtte meg is kínálták.Ti hogy látjátok?Nekem van igazam?Még az hozzátenném,hogy akkor láttuk egymást életünkben először.
2010. okt. 14. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Én mesélek jobbat. Egy ismerős gyerkőc ha az én 3 éves lányomat látja enni, mindig kér belőle, vagyis kiveszi a gyerek kezéből és szó szerint eleszi előle, mert úúgy tömi magába, mintha soha nem evett volna. Ez van, mikor nem látja az anyja, ha látja az anyja, nemhogy elmagyarázná neki, hogy most ne egyél, nem, inkább kiveszi az én gyerekem kezéből a ropit, kekszet stb, és elteszi, hogy jaj ne egyen már az én gyerekem az övé előtt, mert akkor az övé nem fog ebédelni/vacsorázni és úgysem tudja megállni, hogy ne egyen belőle. Na az ilyenből milyen ember lesz???? De persze az nem baj, hogy az ő gyereke bármit eszik az enyém előtt meg nem kínálná egy falattal sem. Szegényem a múltkor is ott sírt nekem, hogy "ana, szejetnék cigát"! Hát haza mentem és sütöttem neki. Nem is ezzel van a baj, hanem magával a szituval.

Ugyhogy én értelek, és egyetértek veled! De szerintem egy 5 éves már nem annyira értetlen, hogyha azt mondják neki, hogy egyszer kaptál, majd én otthon adok neked, akkor azt ne értené meg. Az én 3 évesem is megérti.

2010. okt. 14. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van!

Egy öt éves fel kell, hogy fogja, ha az ANYJA azt mondja, nem a tiéd, ne edd meg.

És az ilyen szülőnek milyen felnőtt lesz a gyermekéből... :(

2010. okt. 14. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én odaszóltam volna az anyukájának, hogy "Ma mi hoztuk a ropit, holnap Ti hozzatok!" Hátha veszi az adást, és így durva sem voltál.
2010. okt. 14. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!