A kisfiam miatt lettem "szőrösebb"?
Figyelt kérdés
a terhességem alatt mindenhol megerősödött a szőrzetem, lehet ez a kisfiam férfi hormonjai miatt? el fog múlni szülés után?2011. aug. 3. 16:10
1/15 anonim válasza:
Állítólag lehet amiatt, hogy fiút vársz, én is olvastam már ilyet a neten, bár az én pocakomban is fiú van, de én nem lettem se szőrösebb, se erősebb szőrzetű.
2/15 anonim válasza:
Ja igen, és állítólag ez elmúlik a szülés után.
3/15 anonim válasza:
Nekem két lányom van. Mindkét terhesség alatt szinte "leállt" a szőrnövekedés. (Egyszer epiláltam a lábam, aztán már nem nagyon kellett).
szülés után minden a régi lett.
Szóval az ellenkezője is lehetséges! :o)
4/15 anonim válasza:
Igen! Én is fiút várok és kíváncsi leszek,hogy alakulok. Bár nekem nagyon ritka szőrzetem van, tehát lehet,hogy nem fog veszélyes lenni a változás.
De igen, az ő kis tesztoszteronjától lehet!
5/15 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem hány hetes vagy? én 37 hetes és igazából kb 1 hónapja vettem észre, előtte nekem sem tünt fel. köszönöm
2011. aug. 3. 16:15
6/15 anonim válasza:
Ööö... Első válaszoló vagyok, nem tudom engem kérdeztél-e: én 29+2 vagyok ma.
8/15 anonim válasza:
16:13 vagyok
Erre már nem emlékszem, bevallom. De talán félidőtől lehetett. Látszott már a pocak, az biztos!
9/15 anonim válasza:
Nekem a baba várás alatt,sokkal kevésbé növekedett a szőröm,sokkal ritkábban kellett szőrtelenítenem mint egyébként. egy 3 éves és egy 8 hónapos kisfiam van.Hormonok okozzák ezt is,de szerintem nincs összefüggésben a baba nemével,szülés után elmúlik.
10/15 A kérdező kommentje:
mindenkitől kérdezem most már h hány hetes :)
2011. aug. 3. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!