A kisfiam miatt lettem "szőrösebb"?
Figyelt kérdés
a terhességem alatt mindenhol megerősödött a szőrzetem, lehet ez a kisfiam férfi hormonjai miatt? el fog múlni szülés után?2011. aug. 3. 16:10
11/15 anonim válasza:
Nekem 2 fiam és 2 lányom is van... egyiknél se volt erősebb a szőrnövekedés, bár nálam ez eleve nem túl erős. Inkább a terhesség maga okozhatja az erősebb szőrnövekedést. Barátnőmnek pl. a 2 lányával lett nagyon erős, pedig előtte alig volt rajta valami :)
12/15 anonim válasza:
amikor terhes voltam a kisfiammal nekem a hasamon lett több szőr és sötétebb színű.3 hete szültem várom hogy elmúljon.
13/15 anonim válasza:
Nekem is a hasamon megerősödött, de elmúlt! :) Szülés után már türelmetlen voltam és leborotváltam, de szerencsére nem is nőtt vissza. Kicsit csúnyának láttam, nem bírtam tovább nézni, azóta olyan, mint régen. 1,5 éves a kisfiam.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek! :) reméltem h ráfoghatom picurkám hormonjaira, de akkor ezek az én hormonjaim! :) a lényeg h elmúlik! :) mindenkinek jó babázást :)
2011. aug. 4. 20:16
15/15 anonim válasza:
Megkérdeztem a férjemet erről (aki biológus), és igen, azt mondta, a Te hormonjaid miatt van, és arra nem lehet következtetni, hogy fiú vagy lány a baba, mert nem attól függ. (Bár ezt a példák is alátámasztják :o)
Jó eséllyel szülés után mindenkinek visszaáll az eredeti (szülés előtti) mennyiségű szőrzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!