Mit szerettek a legjobban az anyaságban? Olyan lett a számotokra, mint amilyennek elképzeltétek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 08:28
11/12 A kérdező kommentje:
Ezt most megkönnyeztem. ❤️🥺🙏
Nagyon erős vagy, és csodás anyuka, köszönöm szépen, hogy leírtad. :)
2023. júl. 20. 21:05
12/12 flora08 válasza:
Köszönöm a visszajelzést, jólesik 🙂 Hozzáfűzném még a korábbi gondolataimhoz: rettenetesen sajnálom, hogy sok anyuka úgy érzi nem lehet őszinte, mert akkor majd elítélik, sőt, egyenesen rossz anyának vélik. Látja a közösségi oldalakon a szuperanyukákat, olvassa/hallgatja, hogy "felneveltem segítség nélkül három gyereket és közben megváltottam a világot" - típusú megjegyzéseket, és azt gondolja magában, egy rakás szerencsétlenség vagyok, hogy nekem ez nem megy. Erre mondta nekem a pszichológus, hogy higgye el, rengeteg képmutató ember van, aki ugyanígy küzd az érzelmeivel, de kifelé pont az ellenkezőjét mutatja: próbál meggyőzni másokat és közben saját magát is, hogy minden a legnagyobb rendben van. Szerintem egyáltalán nem azzal van a baj, ha valakinek vannak negatív érzései. A baj sokkal inkább az, ha nem kérnek/kapnak valódi segítséget, támogatást a családjuktól, barátoktól vagy akár egy szakembertől. Nem filozofálok tovább, békén hagylak 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!