Olyan anya vagy amilyennek elképzelted magad? Miben szeretnél változni/változtatni?
Az okos, ügyes, egészséges, boldog gyerekeimre tekintve úgy gondolom, hogy általában véve sikerült úgy csinálni, ahogy elképzeltem, igen.
Amiben viszont másmilyen vagyok, és szeretnék változni: néha ordítozok, türelmetlenkedem. És sajnos már csúnyát is mondtam, amit a gyerekek megtanultak, konkrétan a sz@r szót. :(
2.! Ez előfordul máshol is, hidd el!
1.voltam.
Sosem tudtam magamat anyának elképzelni:)
Viszont, amin változtatni kell, hogy több legyen a türelmem, ne szakadjon el a cérna és ne ordítozzak néha, mert láttam már így más anyát és visszataszító a látvány:(
Olyan vagyok, mint amire számítottam.
Kedves, játékos, de hajlamos vagyok a feszültségemet a kisbabámon levezetni :(
Ezen szeretnék változtatni, nem akarom őt bántani se fizikálisan, sem verbálisan.
Sajnos ezt a példát láttam én is gyerekként, nem tudom, hogy törhetnék ki ebből.
köszi a válaszokat!
engem is az dühít,hogy rá kellett döbbennem,hogy én sem vagyok az a típusú anyuka aki órákig ellegózik és mindig végtelenül türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!