Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan életed van, amilyet...

Olyan életed van, amilyet gyermekként, fiatalon elképzeltél?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl:Anyagi háttér,család,férj,gyerekek,ház,autó stb..

Összességében elégedett vagy az életeddel?

2013. júl. 23. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen.Minden téren.
2013. júl. 23. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerettem volna megtalálni a Páromat és babát szülni. Ez rendben meg is van :)

De az sose jutott eszembe, hogy ennyire nehéz lesz majd munkát találnom, nem kellek sehova egy gyerekkel, nem lesz semmilyen segítségem és hogy anyagilag ilyen nehéz lesz.

2013. júl. 23. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:

Nagyjából elégedett vagyok. Gyerekként arra nem gondoltam, hogy hitelt kell felvenni, ha saját lakást akar az ember :) És azt sem kalkuláltam bele, hogy a szüleim nem fognak örökké élni.

Egyébként a munka príma, a gyerekeimre büszke vagyok, a férjemmel szeretjük egymást, az alapvető dolgokat meg tudjuk venni...

Egyébként ez egy felmérés?

2013. júl. 23. 13:40
 4/17 anonim ***** válasza:

Én fiatalon azt terveztem, hogy soha nem megyek férjhez, szülni meg pláne nem fogok, soha! Nem fogok senkire főzni, meg takarítani utána. Én inkább egyedülállónak képzeltem el magam, saját lakással.

Most, 32 évesen van férjem, és egy gyönyörű kisfiam. Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult! :)

2013. júl. 23. 13:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen, minden téren. Sőt... még jobban alakult :) Elégedett vagyok.
2013. júl. 23. 13:43
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem,nem felmérés,csak kiváncsiság. :)

Mostanába sokat szóba került ez a baráti körben,és mindenki csak panaszkodott valamire.

Én mondta,hogy elégedett vagyok mindennel.

Van munkahelyünk,egy csodás férjem,egy pici lányunk,szeretjük egymást és talán ez a legfontosabb...

Köszönöm az eddigi válaszokat!Jöhetnek még.

2013. júl. 23. 13:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyelőre még nem olyan ahogy elképzeltem,pl a baba is hamarabb jött,az anyagi háttér,saját ház még nincs meg,na de most ezért dolgozom,de a férj olyan akire vágytam:) mondjuk nagyon fiatal vagyok,és olyan életem lesz amilyet szerettem volna :)
2013. júl. 23. 13:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Bár még most sem vagyok teljesen felnőtt,még csak 19 leszek szeptemberben,de amit mindig is szerettem volna,azt megkaptam az élettől.Szerető családot,imádnivaló vőlegényt,akivel hihetetlenül jó a kapcsolatunk,és egy kisbabát,aki a szerelmünk gyümölcse és most 15hetes és a pocimban növekszik :) Anyagi hátterünk lehetne jobb,de így is megfogunk élni.A legfontosabb dolgokat elnyertem már az életben :)

És neked?

2013. júl. 23. 13:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Igen! :)))) Annyi, hogy nem a világtól elvonultan élek a családommal egy pici házikóban, ahol mindent mi magunk termelünk meg, hanem Budapesten :D de ettől eltekintve minden stimmel. Az Igazit sikerült megtalálnom, babánk lesz, anyagilag is és szakmailag is minden rendben van. Jobb nem is lehetne :) Ha panaszkodni akarnék az életemre, akkor sem menne. :)
2013. júl. 23. 13:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen, nagyjából olyan, sőt túl is teljesítettem, mert régen azt gondoltam, csak egy babát vállalok, de annyira megtaláltam magam a gyereknevelésben, hogy most várjuk a másodikat.
2013. júl. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!