Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan életed van, amilyet...

Olyan életed van, amilyet gyermekként, fiatalon elképzeltél?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl:Anyagi háttér,család,férj,gyerekek,ház,autó stb..

Összességében elégedett vagy az életeddel?

2013. júl. 23. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Èn olyan életröl álmodtam, ahol jó anyagi körülmények között élünk, és ha bemegyek egy butikba nem kell az árát nézni a ruhának. legyen házunk, autónk, nyaralni tudjunk minden évben, eljussak a világ külömbözö pontjaira és legyen kb 2 gyerekünk, és szeretö férj akivel megértjük egymást minden téren, legyen szerelem még 10 év után is.

Hát sikerült. Nem elsöre. Másodikra.

Elöször férjhez mentem egy emberhez, amikor 1 éve voltunk házasok rájöttem, hogy szinte minden hiányzik amiröl eddig álmodtam. Az egyetlen ami volt, hogy a férjem szeretett. CSak dolgozni nem szeretett.

Aztán kipenderítettem, és megtaláltam azt akire vágytam. Anyagilag jól élünk, 2 évente megyünk tengerentúlra világot látni, van 2 gyerekünk, a szerelem még mindig erös és minden nap csak szeretjük egymást.

Igen erröl álmodtam ami most van.

2013. júl. 23. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem így képzeltem az életemet úgy értem hogy persze az átlagos dolgok haloványan szerepeltek benne (család férj lakás normális életvitel) de mindig is úgy gondoltam hogy 1 max 2 gyerekem lesz és hogy karrieremet építem stb.

Ehhez képest 4 kicsi gyerekem van és roppant mód nem érdekel az úgynevezett "karrierem" és végzettségem amilyen végzettségem van, pedig mikor egyetemre jártam, nagyon fontosnak és rendkívül élvezetesnek találtam a tanulmányaimat.

Én is ( a nehézségek ellenére) roppant elégedett és boldog vagyok. Van hol laknunk ahol kényelmesen élünk, van egy autónk ami elvisz bárhova (nem luxus egyik sem de VAN és ez a lényeg) . Nem járunk évi 2-3 szor külföldre nyaralni és nem vásárolunk feszt drága tárgyakat de egészségesek vagyunk és minden oké. Nem tudok mire panaszkodni (pedig sok értelemben lehetne ideálisabb segítséget tekintve pl. stb.)

2013. júl. 23. 14:12
 13/17 anonim ***** válasza:

nahát, mindenki ilyen elégedett? :)

Én erre most még nem tudok válaszolni. Költözés előtt vagyunk, szeretnék esküvőt, kistesót, normális munkát... stb

Ugyhogy még nem vagyok elégedett az életemmel, nincs meg még minden, amit szeretnék. Remélem, pár éven belül teljesül az álmom.. :)

2013. júl. 23. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Összességében elégedett vagyok. Anyagilag, munka, lakás, autó, gyerekek...teljesen elégedett vagyok, sőt. Érzelmileg viszont nem. Sokkal jobb kapcsolatot szerettem volna, nem így képzeltem.
2013. júl. 23. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem,sokkal jobb!:) sokáig nem is akartam gyereket,csak utazni,bulizni,jó munkát találni,futó kalandokat... Aztán megismertem a párom és rövidesen megváltoztak az elképzeléseim. Van egy imádott 1 évesem,egy stabil,boldog kapcsolatom,tavasszal költözünk a saját házunkba,elkezdem a jogsit,tervezzük a tesót!:) érdekes,hogy mennyit változtam én is és a felfogásom is,de ez sokkal jobb,mint amit anno elképzeltem.
2013. júl. 23. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt még szeretném hozzátenni, hogy ha valaki elégedett, az nem jelenti azt, hogy gazdag. De én úgy érzem, lehetne sokkal rosszabb is. Nem új az autóm és sosem fogok tudni újat venni, de van. Hitelem is van, de legalább van hol laknunk. Pedagógus vagyok, tehát rosszul keresek. De mindezek ellenére mondom azt, hogy elégedett vagyok, ez nézőpont kérdése. Nyilván sokkal jobb lenne egy tehermentes ingatlan, havi 500ezer nettó, és külföldi nyaralás minden évben.
2013. júl. 23. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Teljes mértékbe meg vagyok elégedve!

Mivel van olyan férjem és 4 éves kicsike lányom, akikre mindig büszke vagyok! Imádjuk egymást a férjemmel, a lányunkat is imádjuk, most várjuk februárba a kis tesót(reméljük, hogy fiú lesz:D)

Anyagilag lenne hová tenni a pénzt, de így sem panaszkodhatunk.

És a legfontosabb a szeretett, ami nálunk meg van, már több mint 5 éve

2013. júl. 23. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!