Van olyan dolog amit elkepzeltel es meg is tortent?
Gondolom terheseg alatt mindenki almodozik hogy milyen lesz a babaja,miket csinal majd stb
4evig kuzdottem a lanyomert volt idom abrandozni,igaz a kepzelgeseimben fiu szerepelt de ez lenyegtelen.
Egy nagyon szep momnetum valt valora.Elkepzeltem hogyha mar jar a gyerekem akkor mikor az apja hazajon odaszalad es atoleli.
Tegnap megtortent,odatipeget es atolelte az apjat,pont ugy ahogy az almaimban,nagyon meghato volt.
Masnak is van ilyen pozitiv esetleg negativ tortenete?
A szonográfus aki felfedezte a kislányom vesetágulatát a 32. héten félig viccesen mondta hogyha majd megszületik és erre járunk mutassam már be. aztán nem volt gondunk sokáig nem jártam arra v. ha mégis nem volt bennt
A múlt héten anyósommal és a kicsivel voltunk uh-n ugyanaz a hölgy volt aki uh-zott. szólitott és mondtam neki hogy jövök de elöbb még be szeretnék mutatni valakit
megsimogatta a kislányomat.
Nekem több is.
Mi is 3,5 évet vártunk a babára, sokmindent elképzeltem.
Pl anyósom játszik a babával éb pedig vasalok a másik szobában, vagy (amikor kisebb volt) ülök egy padon, olvasok a parkban, ő pedig édesen alszik mellettem a kocsiban. Ma voltunk először zenebölcsiben (10 hós a fiú), ezt is sokszor elképzeltem előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!