Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan dolog amit elkepzelt...

Van olyan dolog amit elkepzeltel es meg is tortent?

Figyelt kérdés

Gondolom terheseg alatt mindenki almodozik hogy milyen lesz a babaja,miket csinal majd stb

4evig kuzdottem a lanyomert volt idom abrandozni,igaz a kepzelgeseimben fiu szerepelt de ez lenyegtelen.

Egy nagyon szep momnetum valt valora.Elkepzeltem hogyha mar jar a gyerekem akkor mikor az apja hazajon odaszalad es atoleli.

Tegnap megtortent,odatipeget es atolelte az apjat,pont ugy ahogy az almaimban,nagyon meghato volt.

Masnak is van ilyen pozitiv esetleg negativ tortenete?

2010. okt. 14. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

A szonográfus aki felfedezte a kislányom vesetágulatát a 32. héten félig viccesen mondta hogyha majd megszületik és erre járunk mutassam már be. aztán nem volt gondunk sokáig nem jártam arra v. ha mégis nem volt bennt

A múlt héten anyósommal és a kicsivel voltunk uh-n ugyanaz a hölgy volt aki uh-zott. szólitott és mondtam neki hogy jövök de elöbb még be szeretnék mutatni valakit

megsimogatta a kislányomat.

2010. okt. 14. 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem több is.

Mi is 3,5 évet vártunk a babára, sokmindent elképzeltem.

Pl anyósom játszik a babával éb pedig vasalok a másik szobában, vagy (amikor kisebb volt) ülök egy padon, olvasok a parkban, ő pedig édesen alszik mellettem a kocsiban. Ma voltunk először zenebölcsiben (10 hós a fiú), ezt is sokszor elképzeltem előtte.

2010. okt. 14. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi kislányt szerettünk volna, de az a lényeg, hogy egészséges. Terhességem eleje óta egy barna hajú kék szemű újszülött fiú babával, ahogy dajkáljuk apával. kb. havonta 1-2x álmodtam ezt. Kb. 20 hetes voltam, amikor a 4D-esen kiderült hogy kisfiú. Amikor megszületett pedig olyan volt mint álmomban.
2010. okt. 14. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!