Almodnak a babak? Veletek is tortent ilyen?
A lanyom 10,5hos,vele alszom igy minden nyoszenesere figyelek.az ejjel mocorgott neztem mit csinal,tapsolt ketot bologatott majd elaludt.
kb 2perc mulva sikitva orditott,jol megijedtunk apa is berohant.muszaly volt felkelteni mert nem tudott megnyugodni.almodhatott valamit?
Szerintem tuti álmodnak!A lányom is mostanában kb 10 hós korától "beszél" álmában!Meg vagy vigyorog, vagy nevet is, vagy sírdogál,de ő is volt már hogy sikítva sírt és én is felköltöttem!
Szerintem ezek olyan álmok lehetnek amikor újra élik a nappali dolgokat, pl egy ilyen nagy sírás lehet egy szuri, vagy egy esés...
De nagyon szeretem nézni álmában is a mimikáját! :)
Igen, álmodnak. legalábbis az enyém meg a barátnőmé tuti. Jár keze-lába, nevet, sír, sőt érthetően beszél álmában.
A kedvenc sztorink most: nagyon szereti a kutyákat; valamelyik hajnalban felült az ágyban, előre mutatott és tisztán-érthetően közölte vaú-vaú (ébren csak "vava"-t mond), majd visszafeküdt és aludt tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!