Ennyi idős babáitok ilyen aktívan álmodnak?
Figyelt kérdés
Kisfiunk két éves múlt novemberben,pár hete sok délutáni és éjszakai alvásából is vagy sírva vagy "lelkesen", mesélve ébred. Normális ez??2011. jan. 24. 22:17
1/5 anonim válasza:
2 éves múlt a lányunk, együtt alszunk vele, ő rendszeresen beszél álmában, az aznapi élményeket sokszor visszahallom éjjel.
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Ekkor már kezdi érteni a fogalmakat is,és emiatt álmodik intenzíven. Sőt,ebben a korban már az is előfordul,hogy ébren mesél vele "megtörént"csodás dolgokat.
Ilyenkor hibázik az a szülő,aki rászól,hogy ne hazudj. Nem hazudik csak még nem tudja megkülönböztetni a fantáziájában létező dolgokat a valóságtól.
3/5 A kérdező kommentje:
:) Ő is beszél álmában, nevet vagy "sír", reggel pedig teli szájal meséli a sztorikat!! mellesleg én nagyon élvezem ezeket :) köszönöm a válaszaitokat!!
Ági
2011. jan. 24. 22:32
4/5 anonim válasza:
Szerintem a babák már születésük után is álmodnak, csak ugye egyre több inger éri őket, egyre több mindenről tudnak álmodni.
Pl. az én babóm is már egész kicsi kora óta rendszeresen nevet sokszor hangosan is álmában. Amióta gagyog, néha még "beszél" is.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! :)
2011. márc. 15. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!