Melyik meséket nézhették először babáitok, és milyen idősek voltak, amikor először mesét kapcsoltatok be nekik?
először vetítettem neki diavetítővel
tévében is a magyar népmeséket mutattam neki másfél éves kortól.
utánna a disney-s miki egér klubot meg thomas-t 2 éveskortól
Másfél éves korától: Kisvakond és Thomas
Akkor még volt Jimjam csatornánk, ott is sok jó kis mese volt, amit szeretett nézni.
A kisebbikem most másfél éves, ő semmit nem néz egyelőre.
szia
majdnem 2 éves volt a fiam, amikor először nézett rajzfilmet, Thomas kötötte le. És a Bebe tv/ most Duck tv. Mostani kedvencek: Cailou, Bob mester, Roary, Dora, valamilyen tűzoltós, néha Fifi, Noddy, tesz-vesz város, Yakari, és az RTL klubon Éliás, a mentőhajó
Nagyon ritkán tv-zik, inkább hétvégén, 1-2 rajzfilm erejéig.
A lányom 20 hós, ő néha felkapja a fejét egy-egy főcímdalra, táncol egyet és kész.
1.5 évesen néha nézett Kisvakondot, Pingut. 2 éves korától szereti a Thomast és Diegot, Dorát.Illetve a Duck tv nagyon jó már 1.5 éves kortól!
A lényeg, hogy rövid, egyszerű felfogható mese legyen. Ha még kicsi a gyerkőc, akkor ne legyen benne ijesztő dolog, gonosz szereplő, mert rossz álmai lesznek.
A Pingu nagyon jó, szerintem kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!