Reggel a gyerek kelt titeket vagy már a gyerek ébredése előtt felkeltek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 07:36
11/18 anonim válasza:
6kor kelek akkor gyorsan kisminkelem magam a munkához, aztán fel7kor keltem kisfiam, reggelizunk, kicsit játszik, én befejezem a készülődést,aztán negyed 8kor indulunk az oviba .
12/18 anonim válasza:
Hát változó, de általában egyszerre kelünk, összeharmonizálódott mindkettőnk bioritmusa. Bölcsis. Olyan ritkán van, hogy a legmélyebb álmomból ébreszt fel.
13/18 anonim válasza:
A 6 évesem utánam kel, de a 8 évesem korábban. Reggel olvasgat, max 6-kor már fent van, valamikor fél 7 körül ébredek általában, akkor jön ki a szobájából és erre felébredek.
14/18 anonim válasza:
A kicsit (3 éves) én keltem 7:30-kor, mert ha tovább alszik, akkor sajnos délután nem hajlandó elaludni, anélkül meg már 5-6 felé kibírhatatlan. Szóval 7:30-ra van ébresztőm állítva. A nagy (7 éves) 7-8 között kel magától, szóval változó, hogy fent van-e már, amikor én kelek, de ha előbb kel, akkor sem szokott felkelteni.
Iskola/oviidőben 6:45-kor kelünk.
16/18 anonim válasza:
10 hónapos a fiam, mindig ő kelt.
Egyetlen egy alkalomra emlékszem, mikor teljes pánikban ébredtem fél 8 körül, szokatlanul kipihenten, hogy úristen, mi van a gyerekkel? De csak aludt :)
17/18 anonim válasza:
Fel eves, fel 5 es fel 6 kozott ebred. O kelt.
18/18 anonim válasza:
2 éves, ő kelt engem. De nem jár bölcsibe, nem kell reggel időre mennünk sehova. 7-9 között szokott felébredni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!